Expired : 18.06.18

15 Gelagat Suami Beli Barang Dapur Sempena Kawalan Pergerakan Bikin Isteri Tepuk Dahi

Susulan perintah kawalan pergerakan yang mana hanya seorang ketua keluarga sahaja yang dibenarkan keluar rumah untuk membeli barang keperluan / ubat-ubatan. Maka dengan itu ketua keluarga pun menjalankan tanggungjawab mereka demi kelangsungan keluarga.
Dah macam "Treasure Hunt" pulak aku rasa. Masing-masing duk tengok kertas. Chek point banyak oo.. kena cari sampai dapat

Isteri masing-masing pakat tulis kat kertas,barang apa nak kena beli.

Rasa was-was. Ambil gambar,wassap kat isteri. Lagi dasyat ada yang bervideo call.


"Hah tengok, nak yang mana satu??".  



Macam-macam kerenah dan gelagat boleh kita jumpa apabila suami disuruh shopping checklist yang diberikan oleh isteri.

Teruskan Selongkar