v 21 Pengalaman Berharga Duduk Rumah Kampung Kala Zaman Dahulu
Expired : 18.06.18

21 Pengalaman Berharga Duduk Rumah Kampung Kala Zaman Dahulu

Kampung people. Andainya kau sedih tak dpt balik kampung this year for raya. Rindu nenek dan semuanye kat kampung, rindu malam raya vibes, gotong royong di malam dan pagi raya, lauk pauk raya pertama, solat raya kat kampung serta suasana di kampung mungkin kampung vibes ini boleh mengubati rindu. 

Siapa yang pernah lalui waktu-waktu ni, korang sangat-sangat beruntung!

Jamban seketul di luar rumah


Pasang Ubat nyamuk sebelum tidur


Kelambu dipasang dah macam pengantin



Teruskan Selongkar