Expired : 18.06.18

Battle Round #watsonsmti Buat Peserta Top 6 ‘Berpeluh’

6 peserta sudah berjaya untuk ke peringkat seterusnya untuk Watsons Malaysia’s Top Influencer! Nak tahu siapa yang tersenarai ke peringkat top 6? Tonton video di bawah ini terlebih dahulu.







TOP6 Watsons Malaysia’s Top Influencer


Waah! Tahniah kepada TOP 6 yang berjaya ke cabaran Watsons Malaysia's Top Influencer yang seterusnya. Memang best lah kali ni admin tengok supporters yang sokong peserta kegemaran korang, keep it up guys!Debaran cabaran seterusnya makin terasa. Ha mesti nervous kan? So untuk peserta Top6, stay tuned untuk CABARAN 5 di IG @watsonsmy dan @ohbulanofficial Korang kalau nak tau betapa kreatif dan sporting nya peserta kita ni, korang boleh follow hashtag #watsonsmti P/s: Dan Admin nak ucapkan TAHNIAH kepada @imdanieloneil kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk cabaran ke-empat Watsons Malaysia’s Top Influencer & bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k. So nantikan pemenang untuk cabaran cabaran yang seterusnya. All the best! :D#watsonsmti #watsonsmy #Watsonsmalaysia #ohbulanofficialOHBULAN! Watsons


Posted by OHBULAN! on Thursday, 1 November 2018




Walaupun sudah terpilih ke top 6, nampaknya influncer yang terpilih ke tangga top 6 masih belum boleh menarik nafas lega. Untuk Bonus Round minggu ini, peserta yang sudah tersingkir boleh merebut semula tempat top 6 dengan cabaran minggu ini!



Dalam Battle Round, peserta top 12 yang tersingkir pada minggu lalu akan berentap dengan peserta top 6 sedia ada untuk ‘merampas’ kedudukan mereka. Apa tugasan mereka minggu ini? Mereka perlu pergi ke mana-mana cawangan Watsons Malaysia dan menghasilkan satu video berdurasi 1 minit mempromosikan barangan yang ada di sana.






[BONUS ROUND] Cabaran 5 Watsons Malaysia’s Top Influencer


[CABARAN 5] Bonus Round! Haa..terkejut tak ada bonus round? Cabaran bonus kali ni memang mencabar sebab TOP 6 Watsons Malaysia’s Top Influencer yang sedia ada kena berlawan dengan 6 peserta yang tersingkir di dalam cabaran sebelum ni. Jadi, kali ni peserta kena post satu video yang paling kreatif bershopping di dalam Watsons. Ikut suka peserta nak video menari ke, menyanyi ke atau peserta nak berlakon sekali pun, asalkan kreatif! Taaaapi pastikan video ni record di dalam mana-mana Watsons store tau. Jangan lupa untuk sertakan hashtag #watsonsmti dan mention @ohbulanofficial dan @watsonsmy. Daaan yang pasti Hadiah Wang Tunai Serta Hadiah Menarik Menanti Berjumlah Sehingga 40k Juga Pelaburan Promosi dan Pengiklanan Sehingga RM5Juta bakal dimenangi!Ingat! Hanya 6 peserta yang bakal dipilih untuk next round! Goodluck! =)P/s: Tahniah @imdanieloneil kerana telah berjaya menjadi peserta terbaik untuk #Cabaran4 Watsons Malaysia’s Top Influencer dan bertuah untuk menerima Watsons Points yang berjumlah RM1k.Apepun tarikh tutup Cabaran Bonus ni pada tarikh 6 November 2018. All the best geng!Watsons OHBULAN!


Posted by OHBULAN! on Thursday, 1 November 2018




Dapatkah peserta yang tersingkir membuat comeback? Sama-sama kita nantikan. All the best semua buat semua peserta!


Norlida Ishak Shop