Expired : 18.06.18

“Bawang next level” – Netizen Kaji Persembahan Di Matamu Sufian Suhaimi di AJL, Senarai 3 Perkara Yang Dikaitkan Dengan Elfira Loy

Semalam berakhirlah sudah Anugerah Juara Lagu ke 33 yang mengangkat lagu Haram nyanyian Hael Husaini dan Dayang Nurfaizah sebagai juara AJL bagi kali ini. Tahniah admin ucapkan kepada pemenang.


Pun begitu, bagi korang yang tonton AJL semalam, mesti korang semua tengah hangat membawang pasal persembahan Di Matamu daripada Sufian Suhaimi kan? Dengar citer ada kena mengena dengan Elfira Loy! Opss! 


Ini admin senaraikan 3 perkara atau ‘hint tersembunyi’ yang netizen kaji semalam ada kaitan dengan bekas tunang Sufian, Elfira Loy. 


 


Konsep pelamin anganku musnah


Bagi korang yang betul-betul teliti persembahan Sufian Suhaimi semalam, props pelamin di belakang tabir termasuklah chandelier atas kepala Sufian tu ada persamaan dengan konsep wedding Elfira Loy.


Boleh dikatakan hampir 98% samalah bila admin tengok, tambah-tambah pulak bila pelamin tu dah terbelah dua dan chandelier dah naik ke atas sikit. Cuba korang tengok perbandingan yang diberikan netizen kat bawah ni. Naik bulu roma admin!


 Standing ovation ye untuk persembahan Sufian Suhaimi dengan konsep pelamin anganku musnah ! #AJL33 pic.twitter.com/TI37PTAtWc


— FXR 
</div>
<script async src=
Norlida Ishak Shop