Expired : 18.06.18

Bertuahnya Badan, Atikah Suhaime Dapat 30 Kuntum Bunga Ros ‘Lambang Kesetiaan’ Dari Dato’ Lokman Teh

Pelakon cantik, Atikah Suhaime nampaknya kini sedang diambang kebahagiaan sejak bercinta dengan kekasih baru setelah putus tunang dengan penyanyi Awi Rafael.


Dia yang kini hangat bercinta dengan seorang lelaki bergelar Dato’, Lokman Teh.


Sering menerima kejutan daripada kekasihnya itu, pelakon yang berasal dari Singapura ini kini dikejutkan lagi dengan hadiah berupa beberapa puluh kuntuman bunga mawar merah daripada Dato’ Lokman Teh.


Atikah telah memuat naik momen indah itu di instagram miliknya dengan beberapa kapsyen rindu dan tidak sabar untuk berjumpa setelah pintu sempadan dibuka kelak.


“Ya ampun sayanggggg!!! Memang hari-hari ke I dapat bunga ni?? Thank you so much babyy @lokmanteh. Semoga cepat border buka, boleh jumpa lagi. Love you so much @lokmanteh,”


Dalam foto tersebut juga disertakan beberapa baris ucapan istimewa Lokman terhadap kekasihnya itu.View this post on InstagramThank you @lokmanteh for the early vday pressie ? @madeoflace


A post shared by Atikah Suhaime ?????? (@therealatikahsuhaime) on
 Ber‘semut’ betul! Semoga Atikah dan Dato’ Lokman cepat-cepat mendirikan rumah tangga kelak. Peminat yang mengikuti perkembangan pasangan ini turut mendoakan yang terbaik untuk mereka berdua.