Expired : 18.06.18

Biodata Profil Aina Abdul

Biodata Profil Aina Abdul. Pasti ramai yang tidak mengenali siapa sebenarnya penyanyi yang bernama Aina Abdul ini bukan? Admin pasti ramai yang mengenali lagu Sumpah dari Aina Abdul setelah beliau layak ke Final AJL 34.


Pada malam AJL 34 juga Aina Abdul membawakan cerita yang agak lain macam dalam persembahan lagu Sumpah beliau. Mengenakan baju putih dan darah mengalir keluar dari baju tersebut.


Biodata Profil Aina Abdul

Persembahan tersebut turut mendapat kritikan kerana dikatakan seperti mahu membunuh diri walaupun Aina Abdul ada menerangkan bahawa gimik persembahan tersebut tiada kena mengena dengan aktiviti bunuh diri.


Jadi untuk anda jom kita lihat serba sedikit tentang Biodata Profil Aina Abdul ini.


Nurul Aina binti Abdul Ghani, ataupun lebih dikenali sebagai Aina ataupun Aina Abdul, merupakan seorang penyanyi & pelakon wanita di Malaysia. Beliau berasal dari dan pernah menetap di Negeri Sembilan Darul Khusus.


Beliau sedahulunya belajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Puteri dan kini sedang belajar di Universiti UCSI di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.


Beliau pemenang di WCOPA 2014. Kini beliau masuk dalam dunia hiburan dengan lagu Ini Yang Kau Mahu. Kini dia berlakon sebagai Irma di dalam drama Seindah Takdir Cinta.


Jom stalk IG Aina Abdul


The post Biodata Profil Aina Abdul appeared first on Berita Viral Terkini.