Expired : 18.06.18

Bonda Rozita Ibrahim Beri Bayangan Rumah Tangga Aliff Syukri Bermasalah?

Lama juga kita tidak mendengar sebarang berita mengenai Datuk Seri Aliff Syukri dan isterinya, Datin Seri Nur Shahida. Umum mengetahui pasangan ini sedang menanti kelahiran cahaya mata mereka yang ke 5.


rumah tangga aliff syukri bermasalah


Namun, sejak kebelakangan ini mereka jarang dilihat bersama dan hanya memuat naik luahan sedih menerusi akaun Instagram masing-masing. Seakan menggambarkan masalah berlaku di dalam rumah tangga.Luahan sedih Aliff Syukri dan isteri


rumah tangga aliff syukri bergolakdaitn nur shahidaaliff syukri


Bonda Rozita beri bayangan rumah


tangga Aliff Syukri bermasalah?


bonda rozita ibrahim


Menguatkan lagi dakwaan tersebut adalah ketika Bonda Rozita Ibrahim seakan mengiyakan rumah tangga anak dan menantunya itu memang sedang menghadapi masalah.


bonda rozita ibrahim beri bayangan rumah tangga aliff syukri bermasalahaliff syukri cerai


Menurut Bonda Rozita, Aliff telah memarahi isterinya kerana ‘banyak ragam’  disebabkan Shahida  yang sedang hamil menolak untuk terlibat sama dalam penggambaran bagi saluran YouTube TV Oh Abang Kosmetik.


aliff syukri rumah tangga aliff syukrialiff syukri Sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri. Setiap pasangan yang berkahwin pasti akan melalui ujian berbeza dalam rumah tangga, tidak dapat elak daripada perselisihan faham dan sebagainya. Namun, ia boleh diperbaiki dengan toleransi dan penuh kesabaran, jangan mudah putus asa mempertahankan mahligai yang dibina. Sama-sama kita doakan yang baik-baik buat Aliff dan isterinya.