Expired : 18.06.18

Budak Comel Naik Motor Dalam Hujan Tarik Perhatian

Sering kali anak kepada golongan selebriti menjadi perhatian ramai. Mungkin kerana rupa paras yang mewarisi kecantikan ibu dan bapa yang cantik dan tampan belaka.


Namun, jangan disangka selebriti sahaja yang memiliki anak yang comel, baru-baru ini telah tular sebuah foto seorang bayi yang mempunyai rupa paras seperti ‘anak patung’ di laman sosial.


Foto bayi tersebut telah dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook iaitu Ayu Shahida yang kebetulan kereta yang dipandunya sedang berhenti di lampu merah.


Comelnya awak, mesti sejuk naik motor lepas hujan…


Walau bagaimanapun, apa yang lebih menarik perhatian netizen adalah apabila bayi tersebut sedang dipangku ibunya yang sedang membonceng motosikal.Comelnya awak, macam anak patung!


Memakai baju berwarna merah, berwajah comel, dan berambut kerinting, aksi bayi perempuan ini yang memandang ke arah wanita ini apabila aksinya telah dirakamkan oleh wanita ini telah mencuit hati netizen dengan kecomelannya.Hai, awak.. comelnya dia!Sis, tak payahlah post gambar ni…


Walaupun begitu, terdapat juga yang mengkritik Ayu Shahida kerana memuat naik posting ini, kerana ia akan memalukan keluarga tersebut.


Namun, ada yang tidak bersetuju dengan kenyataan tersebut, yang menyifatkan dengan posting ini dapat memberi kesedaran bahawa ada juga yang tidak bernasib baik seperti kita.
Posting ni tak menghina pun!Kongsi pengalaman zaman naik motor dengan keluargaMalaikat menghias wajah seorang bayiSedar atau tidak, sebenarnya wajah seorang bayi adalah penawar kepada semua permasalahan. Sejuk hati lihat wajah bayi ini. Semoga keluarga ini diberikan rezeki, kesihatan dan membesar dengan sihat dan baik.


Sumber : Facebook Ayu Shahida


Norlida Ishak Shop