Expired : 18.06.18

Budak ni bagi makanan untuk peliha raannya dekat pantai.. tidak sangka peliharaannya ialah… !! Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)


Budak ni bagi makanan untuk peliharaannya dekat pantai.. tidak sangka peliharaannya ialah… !! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa jenis haiwan peliharaan yang budak ni ada buat semua orang terkejut!


Haiwan peliharaan adalah haiwan peliharaan yang hidup dengan orang, tetapi tidak dipaksa bekerja dan tidak dimakan, dalam kebanyakan keadaan. Dalam kebanyakan kes, haiwan kesayangan disimpan untuk menghiburkan orang atau untuk persahabatan. Sesetengah haiwan peliharaan seperti anjing dan kucing diletakkan di tempat perlindungan hewan jika tidak ada yang bersedia untuk mengurusnya. Sekiranya tidak ada orang yang mengamalkannya atau haiwan kesayangannya terlalu tua / sakit, haiwan kesayangan itu boleh dihilangkan.


Haiwan memainkan peranan penting dalam kehidupan ramai. Selain melihat anjing yang boleh dilatih untuk mengesan kejang, haiwan juga boleh digunakan dalam terapi pekerjaan, terapi pertuturan, atau pemulihan fizikal untuk membantu pesakit sembuh.


Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin semata-mata. Ada banyak lagi jenis haiwan yang telah dijadikan haiwan peliharaan oleh manusia, tapi dalam video di bawah, anda pasti tidak sangka haiwan peliharaan budak ini adalah jenis haiwan ini, amat tidak sangkat!!Jom sama-sama kita tonton video di bawah. Budak ni bagi makanan untuk peliharaannya dekat pantai.. tidak sangka peliharaannya ialah… !! Saksikan


Sila tonton video:


Gadis cantik demi tarik ikan ‘besar’ ke atas darat, sudah tidak hirau sama ada aksi dia agak memalukan!!Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)


Gadis cantik demi tarik ikan ‘besar’ ke atas darat, sudah tidak hirau sama ada aksi dia agak memalukan!! Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.


Bagi orang yang memancing dengan kumpulan kawan – ia merupakan pengalaman ikatan. Dan sama ada mana-mana ikan ditangkap atau tidak – ia adalah persahabatan yang paling penting. Sebagai contoh, saya mempunyai kawan-kawan yang mempunyai rumah tasik di tasik-tasik beku Minnesota semata-mata kerana isteri mereka tidak membiarkan mereka menghabiskan seminggu minum bir dengan kawan-kawan tetapi tidak fikir ia ok jika mereka pergi memancing.


Sesetengah orang hanya menikmati di luar dan air. Terutamanya keupayaan untuk mendapatkan bot mereka ke kawasan yang terpencil di mana tiada siapa lagi. Sesetengah orang menikmati keseronokan memburu ikan. Dalam kes-kes ini memancing hanya pasif kepada pemerhati yang tidak terlatih. Dan kadang-kadang orang berada di situ untuk keseronokan perjuangan dengan ikan permainan (seperti memancing laut dalam). Jika ya, anda mungkin menunggu beberapa jam untuk mendapatkan gigitan tetapi kemudian beberapa minit (atau bahkan jam) keseronokan.


Apa-apa pun, jom sama-sama kita tonton video di bawah. Gadis cantik demi tarik ikan ‘besar’ ke atas darat, sudah tidak hirau sama ada aksi dia agak memalukan!! Saksikan


Sila tonton video:

Sumber – dharian