Expired : 18.06.18

“Dulu Tak Macho, Lepas Kahwin Baru Nampak Manisnya,”- Shakilla Khoriri

Sudah tiga minggu berada dalam proses berpantang selepas melahirkan cahaya mata, pelakon Shakilla Khoriri mendedahkan sifat sebenar suaminya,Fizi Ali. 


Shakilla turut berkongsi foto  dan kapsyen di Instagram miliknya.


“Kenapa masa mula kenal dia tak senyum kambing macam ni dekat i….?


Betul lah orang kata dia control macho.


“Tapi takde pulak aku nampak macho nya masa tu.


“Entah kenapa lepas kawin baru nampak manisnya.


“Lepas Ameena keluar lagi bertambah manisnya.


Cuma suka buat lawak kurang BIJAK bikin orang sakit hati.


Tapi tu la….


Manisnya bukan pada muka,


(of course NOT ) tapi pada bantuan dia sepanjang aku tengah pregnant dan dalam pantang.


“Puaslah halau semut kat rumah ni


Norlida Ishak Shop