Expired : 18.06.18

Foto Terbaru Dikongsi Di Twitter Mirip Sufian Suhaimi Kembali Tular, Siap Ada Video Belai Dagu

Rupanya kisah mengenai foto seorang lelaki yang dikatakan mirip kepada penyanyi Sufian Suhaimi belum berakhir apabila muncul pula foto terkini lain, termasuk video yang sekali lagi, ia mirip kepada wajah penyanyi berusia 27 tahun itu.


Meski sebelum ini isu foto terbabit sudah dijelaskan Sufian, namun suatu perkongsian terkini menerusi Twitter yang menggunakan akaun Penumpah Teh kembali menghangatkan kisah berkaitan.


Berikut merupakan antara foto terkini yang diambil daripada akaun tersebut.hi baby muchuk muchuk mashammmm. wait u at home ? wowowowo merq kagum chuols. dah serumah ke chuols. pic.twitter.com/NZF0jUOd06


— Merq Teh (@PenumpahTeh) February 7, 2019Malah, turut kelihatan ialah foto yang memperlihatkan dua keping tiket penerbangan ke Bali yang tertera nama penyanyi Di Matamu itu.


Bagaimanapun, nama seorang lagi penumpang tidak pula didedahkan.


“Dan x seharusnya aku terbang ke bali bersama denganmu di dunia ini. dan chuolssssssss. holiday berdua bilik asing2 kan pian. merq sentiasa positive chuols,” ayat yang tertera di ruangan kapsyen akaun tersebut.


Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada apa yang dipaparkan itu merupakan gambar terkini atau sebaliknya, meski ada salah satu foto tertera tarikh.dan x seharusnya aku terbang ke bali bersama denganmu di dunia ini. dan chuolssssssss. holiday berdua bilik asing2 kan pian. merq sentiasa positive chuols. pic.twitter.com/MRH62ap5KC


— Merq Teh (@PenumpahTeh) February 7, 2019
pelanduk mungkin 2 serupa chuols, tp baby pian ni berupa2 chuols.
mashammmm la tiak baby pain. aucumm pic.twitter.com/U2ETsnHbeF


— Merq Teh (@PenumpahTeh) February 7, 2019Turut dipaparkan ialah rakan video seorang lelaki berbaju merah yang sedang dibelai dagunya oleh seorang wanita.


Video tersebut yang dimuat naik beberapa jam lalu itu sehingga kini sudah pun menerima lebih 8,000 tontonan.Ala kuci kuci manjanyehh baby pian bergesel sambil dagu di usap usap oleh gadis berwajah epal. pic.twitter.com/DqW022ogHT


— Merq Teh (@PenumpahTeh) February 7, 2019Apa pun, jangan mudah untuk membuat sebarang spekulasi memandang setakat ini, tiada lagi sebarang kenyataan daripada pihak bintang tersebut.


Foto/Video: Twitter Penumpah Teh


Apa Kata Anda


Norlida Ishak Shop