Expired : 18.06.18

Ganjaran Menjadi-jadi, Hadiah RM1 Juta Untuk Dimenangi, Watsons Buat Gila Lagi Raya Ini

Eh, eh, eh. Ramadhan dah? Sebulan berpuasa nanti, tup-tup kita akan menyambut Aidilfitri pulak.


Selain daripada beribadah, benda paling best sepanjang musim perayaan ini tak lain tak bukan ialah SALE SALE & SALE. Kiri kanan depan belakang semua SALE je. Berpinau mata dibuatnya!!!



Tak mahu ketinggalan, Watsons turut sama tampil dengan pelbagai tawaran, potongan diskaun dan ganjaran hebat sempena Aidilfitri kali ini. Memang lain macam Watsons punya promosi kali nie. Rugi sangat-sangat kalau anda tak join. Antaranya ialah:-



Hadiah Melebihi RM1 Juta Untuk Dimenangi!!!


Special untuk ahli-ahlinya yang yang sentiasa memberikan sokongan padu dan utuh, Watsons berbesar hati menawarkan hadiah melebihi  RM1 juta menerusi kempen “Ada Kad Watsons, Raya Menjadi-jadi” yang bermula dari 30 April sehingga 12 Jun 2019 kelak!!!



Memang gila kan? Bersyukurlah sekiranya anda ialah seorang ahli Watsons. Macam-macam ganjaran akan diperolehi.  Untuk Aidilfitri kali ini, ada pelbagai hadiah yang nilainya melebihi RM1 juta yang boleh dibawa pulang oleh ahli Watsons sahaja. Diulangi sekali lagi, lebih daripada RM1 juta. Dasyat tak dasyat la kan?


Kalau belum daftar tu, silalah ke Watsons berhampiran anda dan jerit kepada akak kaunter tu “akak saya nak jadi ahli Watsons sekarang!!!”. Lepas tu terus buat 2 langkah MUDAH di bawah untuk berpeluang merebut peluang yang hanya hadir setahun sekali ini.



  1. Buat pembelian RM100 dan ke atas di Watsons di dalam satu resit. Salah satu produk yang anda beli mestilah jenama yang menyertai kempen ini. Boleh ushar jenama-jenama tersebut di http://bit.ly/2Y8FP5m

  2. Imbas kod bar yang tertera dan hantar penyertaan anda. Setel. Jangan lupa berdoa semoga dimurahkan rezeki. Bulan Ramadhan nie selalunya doa makbul.



Untuk makluman,  ahli Watsons biasa akan mendapat 1 penyertaan, sementara ahli Elite pula akan mendapat 5x penyertaan  Antara hadiah-hadiah yang boleh menjadi milik anda ialah:-



P.S: Silalah ke http://bit.ly/2Y8FP5m  untuk melihat sendiri kesemua hadiah yang ditawarkan oleh Watsons bersempena kempen “Ada Kad Watsons, Ganjaran Menjadi-jadi” ini. Confirm terbeliak biji mata anda dibuatnya!!!


Diskaun sehingga 50% bersempena Jualan Raya Watsons



Tak cukup dengan hadiah-hadiah bernilai melebihi RM1 juta, Watsons juga bakal memberikan potongan harga sehingga 50% bersempena Jualan Raya mereka tahun ini. Memang “raya menjadi-jadi” sungguhlah Aidilfitri kali ini. Produk kecantikan, kesihatan, penjagaan kulit, kosmetik dan penjagaan peribadi semuanya akan dipotong harga kaw-kaw punya. Memang this is the best time untuk “restock” balik kesemua barangan anda.  Sila ushar di http://bit.ly/2VNwF0E dengan kadar segera.



Suka pakai topeng muka? Ini Memang Untuk Anda


Nak tampil berseri-seri di pagi Aidilfitri tapi tak tahu nak buat camner? Rileks jangan gelabah. Sambar je kesemua topeng muka/facemask yang ada dijual di Watsons dan gunakan setiap hari sepanjang bulan Ramadhan ini. Confirm 1 Syawal muka anda cun melecun macam bidadari. Dengan tagline “Ada Watsons Raya Berseri-seri”, segala jenis face mask telah diberikan diskaun atau tawaran hebat. Contohnya beli 2 untuk RM10, pembelian kedua dapat diskaun 50%, beli 2 percuma 1 dan macam-macam lagilah. Confirm raya ini anda akan bertemu jodoh!!! Tengok senarai topeng muka yang terlibat di http://bit.ly/2VNwF0E.


 Tak Cukup? Ada Banyak Lagi Sebenarnya…


Sebenarnya banyak lagi ganjaran-ganjaran, tawaran-tawaran dan diskaun-diskaun best dari Watsons bersempena Aidilfitri yang bakal tiba. Kalau nak cerita satu persatu, sampai raya Haji pun tak habis-habis. Jadi kalau nak tahu lebih lanjut, korang layari je www.watsons.com.my dan juga Facebook Watsons Malaysia. Semuanya ada tertulis di situ. Selamat bershopping!!!


 


Norlida Ishak Shop