Expired : 18.06.18

“I Feel You Bro”- Kamal Adli Dah Delete Semua Gambar Emma Maembong Kecuali…

Fuhh… buka tingkap sikit. Tiba-tiba rasa panas dengan cerita hari ni. Ok ok admin gurau je.


Kamal Adli padam gambar Emma Maembong


Admin dengar cerita Kamal Adli dah start delete gambar Emma Maembong di Instagram. Betul ke? Hahaha gigih pagi-pagi admin scroll Instagram Kamal Adli sampai bawah. Ceh korang ni tipu tau! Ada je lagi gambar Emma tapi tu la dah nampak macam makin berkurang… Mungkin peminat-peminat Kamal Adli lebih tahu pasal ni. So betul ke?




Sumber: Instagram


Baru-baru ni panas dengan isu Emma Maembong buka tudung dan didakwa sudah bernikah dengan abang Menteri Belia dan Sukan, Syed Saddiq. Tapi nak cakap isu buka tudung tu, Emma pun dah minta maaf secara terbuka. So siapa kita nak menilai baik buruk orang kan? Setiap orang tak kan lari dari buat silap dan after that terpulang pada orang tu nak berubah atau sebaliknya.


Isu panas tentang Emma terkesan pada Kamal Adli


Tapi isu panas ni mungkin serba sedikit terkesan buat Kamal Adli. Yela dah pernah hangat bercinta dulu, dah pernah sayang, takkan tak rasa apa-apa kan?


Katanya ada satu video yang Kamal Adli tak delete. Video apa tu ye?



Aduh sedih pula admin tengok video ni, Nampak betul Kamal Adli sayang betul dengan Emma. Masa isu panas pasal Emma tengah hangat diperkatakan oleh makcik-makcik bawang, Kamal Adli still bagi support and comment dekat Instagram Emma.




Sumber: Twitter


Apa pun kita doakan yang baik-baik untuk Kamal Adli dan juga Emma Maembong. Kalau ada jodoh tak kemana. Peace guys!


The post “I Feel You Bro”- Kamal Adli Dah Delete Semua Gambar Emma Maembong Kecuali… appeared first on ~~~ Kepala Paip ~~~.


Norlida Ishak Shop