Expired : 18.06.18

Jom Rebut Ganjaran Hebat Di Senheng Sempena 43rd PlusOne Member’s Day. Lebih Untung!




Ada orang lebih suka membeli barang keperluan rumah di kedai. Tak puas kalau tak nampak depan mata. Ada juga yang suka beli barang secara online. Jimat masa dan tenaga. Dua-dua pun okay yang penting anda puas hati.


Itulah yang kami nak kongsikan dengan anda kali ni. Jika anda sedang mencari smartphone, TV, mesin basuh atau barangan elektrik yang terbaru dengan promosi hebat, anda pasti akan gembira dengan berita ini. Bukan selalu dapat ya. Nak tahu berita apa? Ini dia..






Senheng PlusOne Member’s Day kembali untuk kali ke-43!











Wah, berita paling di nanti! Kalau anda nak tahu, Senheng sedang menawarkan banyak ganjaran yang hebat-hebat sempena Senheng 43rd PlusOne Member’s Day. Ia diadakan sehingga 31 Ogos 2019. Masih sempat untuk anda rebut ganjaran yang ada!






Selain barang elektronik dan peralatan rumah, anda juga boleh dapat pelbagai jenis gadget yang anda mahu di Senheng. Seronok bukan? Jom kita tengok ganjaran yang ada. Mesti syok ni!


Dapat e-baucar tunai RM50, bukan 1 tapi 2 ya!



Untuk ahli PlusOne yang sertai sebelum 1 Julai 2019, anda akan dapat e-baucar tunai sebanyak RM50. Bukan satu e-baucar yang anda akan dapat, tapi dua tau! Nampak? Untung betul kalau jadi ahli PlusOne di Senheng.


Penebusan Big Bang yang tak masuk akal!



Kenapa penebusan Big Bang ni tak masuk akal? Haa.. Bagi anda yang sudah menjadi ahli PlusOne, anda boleh tebus dengan lebih pilihan daripada 50 item daripada aplikasi dan laman web Senheng dengan menggunakan point PlusOne anda.



Kami paling tertarik dengan iPad Apple 32GB yang boleh dibeli hanya dengan RM1,329 + 117 point saja. Syoknya! Memang untunglah kalau jadi ahli PlusOne di Senheng. Sayang kalau anda tak gunakan point PlusOne untuk tebus barangan tersebut. Wee..


Point masih banyak, sampai masa untuk tebus Hero Item pula



Alamak, point masih banyak! Nampak macam takda barang yang boleh ditebus. Siapa cakap takda? Kalau anda masih ada lebihan point, boleh tebus Hero Item pula. Banyak barang keperluan yang anda boleh tebus seperti pencuci pinggan mangkuk Glo, kotak tisu Kleenex dan lain-lain. Wee..



Apa yang menarik tentang Hero Item ni? Anda boleh tebus barangan serendah RM1.20 dan 2 mata. Ruginya kalau tak grab cepat-cepat. Ingat! Sehingga 31 Ogos 2019 ya.


Daftar sebagai ahli PlusOne sekarang, waranti tambahan 1 tahun secara percuma!



Belum daftar sebagai ahli PlusOne lagi? Eloklah anda mendaftar sekarang. Nak tahu kenapa? Anda akan dapat waranti tambahan 1 tahun untuk barangan elektrik yang anda beli di Senheng. Memang rugi kalau tak sertai untuk jadi ahli PlusOne. Gempak habis!



Siapa yang tak nak dengan ganjaran hebat yang Senheng tawarkan ni? Mestilah nak! Kami ingatkan lagi ni. Senheng 43rd PlusOne Member’s Day diadakan sehingga 31 Ogos 2019 ya. Jangan sampai terlepas!


Jadi, tak payah buang masa. Jom pergi ke cawangan Senheng yang terdekat. Ajak keluarga dan kawan-kawan. Barulah meriah. Ikuti perkembangan terkini Senheng di Facebook Page mereka iaitu SENHENG Malaysia ya.


Mahukan info yang lebih lanjut? Klik sini.









Related Items:barangan elektrik, baucar, gadget, ganjaran, jualan barang elektrik, member's day, no-ads, plusone, promosi, promosi barang elektrik, promosi barangan elektrik, promosi gadget, promosi perkakas rumah, senheng, senheng plusone, senheng plusone member's day, senhengmy, sponsored:senheng:150819


Recommended for you






Norlida Ishak Shop