Expired : 18.06.18

Kahwin Lelaki Melayu, 10 Tahun Tak Belikan Pakaian Dalam Baru – Zarina Anjoulie

Sedang hangat dilamun cinta dan begitu terbuka berkongsi kemesraan dengan kekasih barunya yang mengabdikan cinta mereka dengan ukiran tatu di dada, ada pula netizen yang kurang senang dengan perkongsian Zarina Anjoulie.


zarina anjoulie dan kekasih baru


Malah, ada yang mendakwa teman lelakinya dikenali sebagai Gary masih lagi berstatus suami orang dan menggelar Zarina perampas.
Bengang dengan tuduhan yang dilemparkan kepadanya, Zarina memuat naik satu video menjelaskan perkara sebenar. Agak berang juga, dia turut ‘sound’ lelaki Melayu tidak perlu sibuk mengambil tahu tentang hal dirinya. Lebih baik untuk jaga hal dan keluarga masing-masing dan belikan pakaian dalam baru untuk isteri.


  


Buat lelaki Melayu pergi jaga bini kau. Tipikal orang Malaysia, kalau kahwin dengan orang Melayu tu, bini kau confirm dah sepuluh tahun spender, coli dah koyak-koyak pun kau tak belikan baru


Kata Zarina lagi, orang ramai tidak perlu bimbang dengan kehidupannya. Kekasihnya itu dapat menjaga dirinya dengan baik.


zarina anjoulie sound lelaki melayuItulah, kalau usik Zarina dan tuduh macam-macam memang dia akan menyekolahkan’ netizen. Tidak perlu mencampuri urusannya. Boleh lihat betapa bahagianya Zarina dilamun cinta. Apa-apa pun, harapanya hubungan mereka berdua ini berkekalan.


Sumber Berita : Forum CARI