Expired : 18.06.18

Kant0i Keluar Lagi Brsama Oktavia, Di Pasaraya Pula Tu? Ini Penjelasan Aliff..

Selepas hangat tentang gosip hubungan antara penyanyi kelahiran Singapura, Aliff Aziz dengan Oktovia Manrose sekembalinya mereka dari sebuah penggambaran drama pada minggu lepas, nampaknya perkara itu sudah reda apabila mereka telah membuat permohonan maaf secara terbuka, terutamanya kepada Bella Astillah.


Bella turut mengambil langkah rasional apabila tidak memuat naik video bukti sk4ndal terbabit, sebaliknya cuma tunjukkan kepada mereka berdua, serta ahli keluarganya sahaja.
Namun begitu, nampaknya telah timbul satu lagi cerita apabila ada netizn mendakwa bahawa dia ternampak Aliff dan Octovia di sebuah pasaraya terkemuka di Kelana Jaya. Menerusi status yang dimuatnaik di Facebook, dia juga mendakwa kedua-dua mereka jalan bersama-sama, serta saling berpegang tangan lagi.
Ternyata perkara itu cepat sekali mendapat perhatian daripada para netizn yang lainnya kerana tidak sangka mereka sanggup keluar bersama lagi selepas sudah ‘k4ntoi’ pada minggu lepas. Apabila ditanyakan sekiranya dia mempunyai bukti dalam bentuk foto, dia berkata tidak sempat mengambilnya dan risau jika dikenakan tindakan yang lain pula.


Si sotong tu kemain dah minta maaf…rupanya lakonan semata-mata


Selepas beberapa hari tularnya posting  terbabit, akhirnya Aliff Aziz tampil menjelaskan bahawa kenyataan itu adalah f!tnah yang dibuat kepada dirinya kerana dia tidak berada di Kelana Jaya pun pada masa tersebut.Sila hentikan f! tnah anda…saya di Singapura sejak 2 hari laluJangan cuba keruhkan keadaan dengan f!tnah tak berasas niTerkilan dengan penyebaran f!tnah tersebut, Aliff menasihati individu tersebut agar tidak mengambil kesempatan terhadap kontr0 versi yang sedang dalam proses dibaikpulih semula ketika ini dan tidak teragak2 utk mgambil tindakan undang undang.Sumber: IG aliffaziz91


Via layansudah


Norlida Ishak Shop