Expired : 18.06.18

Kenapa Filem Fast & Furious: Hobbs & Shaw Melukakan Hati Pelakon Asal?

Filem franchise Fast & Furious pastinya memiliki peminatnya tersendiri dan setiap watak dalam filem tersebut memainkan peranan yang besar dalam menghidupkan plot-plot dalam filem tersebut. Baru-baru ini, filem spin-off Fast & Furious: Hobbs & Shaw telah mula ditayangkan di seluruh dunia.


Jika anda sudah menonton filem tersebut, apakah pandangan anda mengenai filem itu? Pasti ada yang menyukai dan tidak menyukai filem Hobbs & Shaw, serta pasti ada yang kecewa dan mungkin merasakan ini versi lebih baik.

Setiap orang memiliki cita rasa yang berbeza dan ‘expectation’ yang berbeza. Akan tetapi, kutipan pembukaan filem Fast & Furious: Hobbs & Shaw ini tidaklah memberansangkan dan terburuk dalam sejarah franchise Fast & Furious kerana hanya berjaya mengutip sebanyak $60.8 juta sahaja.


Bagi anda yang tidak tahu, Hobbs & Shaw merupakan filem spin-off kedua dalam franchise Fast & Furious. Malah, bagi filem kali ini mengisahkan dua watak terkenal dalam siri tersebut iaitu Hobbs dan Shaw yang bersatu untuk menghalang Brixton.Hobbs & Shaw


God bless movie director: David Leitch for giving me this. Huh!!! Idris Alba truly is #BlackSuperman… Orgasmic is an understatement, this movie is everything. The shade been thrown around eh… Great dialogue


Norlida Ishak Shop