Expired : 18.06.18

Kisah Pony ‘P3l@cur’ Orang Utan: Ditangkap & Didera. Penjaga Terima RM8 Untuk Setiap Sesi Hubungan S3ks

Suatu ketika dahulu, kisah orang utan ini mengejutkan ramai orang. Penderit@an dilalui haiwan malang bertahun lamanya sebelum berjaya diselamatkan daripada individu yang menculik dan menderanya secara fizikal dan s3ksual. Jom baca kisah orang utan malang bernama Pony ini.


Sumber: BOSF

 


Ditangkap ketika masih bayi


Ketika usianya masih bayi, Pony telah dicul1k dan dipisahkan daripada ibunya. Pencul1k tu kemudian menyimpan Pony di sebuah rumah p3l@curan miliknya terletak dekat kampung Kareng Pangi, Kalimantan Tengah.Sumber: Daily Mail

 


Diikat pada dinding, did3r@ dan disimpan di rumah p3l@curan


Pony dider@ dan dieksploitasi oleh pemilik rumah p3l@curan tu.. Bagi menyimpan dan mengelakkan haiwan tu melarikan diri, mereka ikat Pony pada dinding! Kejamnyaaaaa…


 


Dicukur bulu, dip@ksa pakai mekap dan aksesori


Dipisahkan dari ibu, diikat pada dinding dan did3r@ bukanlah hanya pend3ritaan yang dilalui Pony. Menurut New Idea, pemilik rumah p3l@curan tu akan cukur bulu di keseluruhan badan Pony setiap 2 hari dan dipakaikan mekap.


Disebabkan mahu menarik perhatian ‘pelanggan’, Pony juga dipakaikan anting-anting serta minyak wangi. Disebabkan tiada bulu, badan Pony digigit nyamuk serta dipenuhi dengan luka akibat did3r@.

Sumber: BOSF

 


Dipaksa layan n@fsu pekerja ladang kelapa sawit.


Tidak sekadar did3ra oleh si penculik, Pony disimpan di sebuah bilik dan dipaksa melakukan hubungan s3ks dengan pelanggan rumah p3lacur@n tersebut.


Pekerja di sebuah ladang kelapa sawit berdekatan akan kunjungi tempat itu dan membayar pemilik rumah p3lacvr@n tersebut sebanyak $2 (Lebih kurang RM8) untuk melampiaskan n@fsv mereka.


 


Diajar untuk buat 0r@l s3ks


Bukan setakat kena layan n@fsu lelaki durjana yang bersaiz dua kali ganda daripadanya, Pony juga diajar dan dipaksa untuk menggoda dengan membuat s3ks 0r@l kepada ‘pelanggannya’.

Sumber: BOSF

 


Pencul1k bermati-matian taknak lepaskan Pony


Pemilik rumah p3lacur@n itu enggan melepaskan Pony kerana menurutnya, haiwan itu juga memberinya pendapatan kerana akan ada yang datang untuk melakukan hubungan s3ks dengan Pony.


Menurut Lone Droscher-Nielson, salah seorang ahli pasukan sukarelawan memberitahu yang ketika mereka cuba dapatkan Pony, pemilik rumah pelacuran tu mengugvt mereka.


“Dia (Pony) digunakan sebagai hamba s3ks. Pemilik rumah p3lacuran tu enggan melepaskan Pony dan sewaktu kami cuba menyelamatkannya, dia ugvt kami guna parang.”


Sumber: The Sun

 


Akhirnya diselamatkan, Pony dalam keadaan yang teruk


Pada Februari 2003, ketika usianya kira-kira 6 tahun, Pony berjaya diselamatkan oleh sukarelawan. Dia dijumpai dalam sebuah bilik gelap dalam keadaan diikat pada dinding dan dipakaikan mekap serta badan dipenuhi kesan gigitan nyamuk.


Sumber: New Idea

Borneo Orangutan Survival Foundation UK memaklumkan yang pihak mereka terpaksa bawa sehingga 35 pegawai polis bersenjatakan AK-47 untuk mendapatkan Pony dek kerana pencvliknya enggan bekerjasama dan melepaskannya.


“Tiada siapa tahu berapa lama Pony ditahan di sana. Pemilik rumah pelacuran tu berkeras untuk tidak mahu melepaskan Pony. Padanya, Pony adalah mesin wang tunai dan membawa tuah.”


 


Dilepaskan di hutan


Dalam satu suasana yang menyentuh hati, Pony akhirnya dilepaskan semula dekat kawasan hutan terjaga di Pulau Kaja pada tahun 2013. Ketika itu, berat Pony 60 kilogram. Selepas 15 tahun dibawah jagaan dan rawatan, orang utan bernama Pony ini akhirnya sihat dan bebas dari tr@uma.


Sumber: Daily Mail

“Pony kini berusia 21 tahun dan dalam keadaan yang sihat. Dia mempunyai selera makan yang banyak dan memberi tindak balas kepada alatan untuk mempertingkatkan kemahirannya yang disediakan oleh pasukan kami,” beritahu Borneo Orangutan Survival Foundation.


Sumber: BOSF

Weh kalau kisah ni difilemkan mesti best. Confirm sedih gilaaaa….


The post Kisah Pony ‘P3l@cur’ Orang Utan: Ditangkap & Didera. Penjaga Terima RM8 Untuk Setiap Sesi Hubungan S3ks appeared first on ~~~ Kepala Paip ~~~.


Norlida Ishak Shop