Expired : 18.06.18

Koleksi Design Genius Layak Dapat Anugerah

“Pikiran pereka” adalah cara berfikir apabila otak anda berorientasikan sisi kanan, menyebabkan kenangan dan kreativiti anda jadi berasaskan visual. Berbekal “minda pereka”, banyak pencipta seni dan reka bentuk moden melanggar batas cara pemikiran yang biasa dan kami berada di sini untuk membentangkan yang terbaik kepada anda.


Kami di Kepala Paip suka reka bentuk kreatif yang baik, jadi di sini adalah kumpulan reka bentuk baru yang kami dapati yang layak mendapat perhatian anda.


Enjoy!


1. Katil dengan ruang penyimpanan.2. Chopstick Star Wars.3. Sangat kreatif.4. Penjimatan ruang sangat efektif.5. Pemadam api.6. Penyimpanan pil dengan botol air.7. CD cover.8. Tin untuk pemancing.9. Hanya nampak pada waktu malam.10. Tiada lagi pembaziran.11. Landskap jadi seni.12. Tempat parking basikal di perpustakaan.13. Laci pengecas.14. Pintu masuk perpustakaan.15. Tempat duduk di Disneyland, Hong Kong.16. Betul tu.17. Cover buku sangat menarik.18. Iklan yang sangat tepat.19. Kini tidak akan hilang.20. Tak perlu risau kalau terjatuh.21. Smart plug.Macam biasa gais..LIKE & Share.


The post Koleksi Design Genius Layak Dapat Anugerah appeared first on ~~~ Kepala Paip ~~~.


Norlida Ishak Shop