Expired : 18.06.18

Koleksi Gambar Akan Memberikan Maksud Yang Lain

Masa kecil dulu kita suka mencari seakan-akan wajah di sekeliling kita. Bagi siapa yang belum pernah nampak kopi ada muka orang atau batu seakan terapung boleh terus layan artikel ini.


Kami berharap otak anda akan menikmati senarai gambar-gambar yang mengelirukan ini yang dibawakan oleh Kepala Paip.


Koleksi Gambar Akan Memberikan Maksud Yang Lain.


1. Melompat ke dalam kopi.2. Adakah batu ini betul² terapung?3. Air terjun yang sangat unik.4. Nampaknya cermin ini menunjukkan muka sebenar kita.5. Wow, ranting ini sangat gembira.6. Mungkin inilah Centaur yang kita cari selama ini.7. Tiba² jumpa kambing atas sinki.8. Nampak macam bangunan ini 2 dimensi.10. Cuba tengok balik.11. Nampak macam di dalam lukisan.


12. Ant-man lawan dengan helikopter.13. Zam zam alakazam..12. Janganlah kita menilai sesuatu itu dari luaran sahaja.13. Orang ini jumpa cara untuk terbalikkan dunia.14. Tiada yang pelik, cuma lampu terapung di udara.15. Makhluk dipercayai dari planet lain.16. Ais cair seperti puting beliung sedang melanda.17. Lari..lari…ada raksasa menyerang kita.18. Betulah orang kata yang magik itu wujud.19. Ambil gambar ketika ribut dan petir sedang menyabung.20. Balik rumah dan nampak anjing saya sudah.21. Macam pernah je nampak emoji ni.
Norlida Ishak Shop