Expired : 18.06.18

Koleksi Gambar Boleh Buat Mata Anda ‘Berkaca’

Pengguna internet sering berkongsi gambar mereka yang menggambarkan momen yang paling menarik dalam kehidupan mereka. Sebagai contoh, reaksi kanak-kanak apabila mereka mendapat hadiah yang luar biasa dari nenek mereka atau cerita mengenai mainan yang selalu dimiliki oleh lelaki ketika dia sedang main untuk menenangkan dirinya.


Apabila Kepala Paip melihat gambar-gambar ini, jantung seakan berhenti berdegup sebentar. Kami fikir anda akan mengalami emosi yang sama.


Koleksi Gambar Boleh Buat Mata Anda ‘Berkaca’


Enjoy!


1. Abang sedang membantu adik menyeberang jalan ketika musim banjir. Biar abang basah yang penting adik dapat ke sekolah.2. Nombor plat tidak melambangkan sikap seseorang itu.3. Jared berusia 22 tahun adalah seorang pesakit kanser paru-paru. Dia memutuskan untuk jadi sado, dan ini hasilnya dalam masa setahun.4. Atuk ini berusia 100 tahun, dia kelihatan sangat gembira pada hari lahirnya.5. Kanak² ini sangat gembira apabila nenek bagi anyaman pom-pom pada mereka.6. Nenek berusia 90tahun ini dapat tiara daripada cucu, dia pakai sepanjang malam.5. “Kemas bilik stor yang tak digunakan, kemudian housemate sangat gembira dapat jadikan tempat tu bilik membaca dia. Lihat saja senyumanya”6. Pasangan ini tak tahu ada hadiah untuk tarian terbaik. Mereka menari hanya suka². Nampak tangisan gembira tu.7. Setelah 15 tahun terpisah dengan datuk, dia masih simpan lagi gambar masa kecil.8. George W.Bush hantar makanan kepada kakitangan kerajaan yang belum menerima gaji akibat krisis bajet.


10. Anak nak jadi macam bapa suka masuk hutan mengembara, ayahnya masukkan patung dalam bag supaya jadi macam ayahnya bawa anak.11. Setiap hari kucing ni akan lepak tepi tingkap, kami ambil keputusan untuk tanya nama kucing tu. Tuanya balas pertanyaan kami. What a great day.12. lelaki mencetak beberapa gambar bapanya dan dia menambah satu nota yang bertanya sama ada dia akan menjadi pengapit di perkahwinannya.13. “Ibu dan saya bermain permainan video. Dia tidak pernah bermain permainan video dalam hidupnya tetapi ‘mengalahkan’ saya di Mario Party. Saya berasa gembira dan bangga dengannya apabila dia menang.”14. Pegawai bomba yang telah bersara ini dijemput untuk menghadiri convocation seorang gadis yang diselamatkannya 17 tahun lalu.15. “Anak autism umur 5 tahun telah mengejutkan kami dengan dengan menulis namanya! James.”17. “Ayah saya takut untuk naik kapal terbang, ketika saya berusia 5 tahun, saya membuat anak patung untuk buang rasa takut menaiki kapal terbang. Ibu hantar gambar ini dalam bag ayah. Ayah akan datang melawat saya. Anak patung berusia 43 tahun!”18. Kejutan di hari perkahwinan. Adik pengantin melamar teman wanitanya.19. Anggota tentera belum pernah jumpa anaknya.20. Budak ni jumpa balik anjingnya setelah 8 bulan terpisah.21. Terlalu gembira menang main bowling dalam game PS4.22. “Pasangan suami isteri ini adalah pencuci tingkap di kampung halaman saya. Setiap kali saya melihat mereka bekerja keras bersama-sama dan kemudian berjalan dari satu tempat sambil berpegangan tangan ke lokasi kerja seterusnya.”23. Seorang lelaki melihat sebuah kereta yang kelihatan seperti kereta yang pernah digunakannya ketika dia masih muda sehingga dia terpaksa menjual untuk membesarkan anak-anaknya. Tiba-tiba….Admin tak nangis !!.. korang yang nangis. Share dekat komen mana satu favorite korang.


 


The post Koleksi Gambar Boleh Buat Mata Anda ‘Berkaca’ appeared first on ~~~ Kepala Paip ~~~.


Norlida Ishak Shop