Expired : 18.06.18

Koleksi Gambar Iklan Layak Terima Anugerah

Ahli pengiklanan terkenal Perancis, Frédéric Beigbeder pernah berkata, “Orang ramai tidak tahu apa yang mereka mahu sehingga mereka ternampak iklan.” Sukar untuk tidak bersetuju dengan ini, terutama apabila pengiklanan menggunakan pendekatan yang luar biasa untuk menarik perhatian kita.


Kepala Paip telah mengumpulkan contoh iklan yang dicipta oleh guru pemasaran sebenar. Iklan-iklan ini pasti akan menarik perhatian anda.


Koleksi Gambar Designer Layak Terima Anugerah.


Enjoy!


1. Contoh khemah dalam skala kecil sebelum anda beli saiz yang sebenar.2. Siling berbentuk lego dalam kedai lego.3. Troli di pasaraya ada GPS terbina.4. Gula getah bentuk gigi.5. Lampu hijau sekiranya ada parking kosong.6. Ubat gigi anda akan habis sepenuhnya.7. Sangat simple.8. Iklan terbaik untuk hardware.9. Bungkusan ini mempunyai 2 tempat buka supaya tangan tak perlu seluk terlalu dalam untuk mengambil isinya.10. Balutan botol ini sangat menarik.11. Iklan ini sentiasa berhasil.12. Tiba² rasa nak makan pizza.13. Terasa nak pergi kedai gunting rambut dia sekarang.14. Meja ada peti ais mini.15. Tempat duduk yang bersih.16. Win win ni..17. Penutup botol yang sangat sesuai.18. Surat sangat kreatif.19. Perendam biskut magnet.20. Pekerjaanya adalah…21. Sometime you have to be creative.22. Iklan yang sangat efektif.23. dua dalam satu.24. Uncang teh berbentuk ikan.25. Iklan sangat kreatif..btw seronok cerita ni.26. Literally.27. Iklan 3D.28. Anda boleh sentuh jeans ini.29. Iklan kereta Tesla yang akan menghantar kereta pertama ke Marikh.Macam biasa gaiss..Like & Share


 


The post Koleksi Gambar Iklan Layak Terima Anugerah appeared first on ~~~ Kepala Paip ~~~.


Norlida Ishak Shop