Expired : 18.06.18

Koleksi Gambar Panas Matahari Tak Pedulikan Sesiapa.

Banyak ramalan yang membuat spekulasi bahawa 2019 akan menjadi musim sejuk paling sejuk dalam rekod di UK dan Amerika Syarikat.


Walaupun sebahagian besar dunia berjuang untuk mendapatkan panas dan menyingkirkan salji di halaman mereka, kami telah memutuskan untuk membawa beberapa musim panas ke musim sejuk anda. Kerana benda terbaik adalah tengok yang sebaliknya , bukan?


Koleksi panas yang melampau berlaku di seluruh dunia.


Enjoy!


1. Ais Krim selalunya mangsa yang pertama.2. Lampu isyarat cair di Kuwait3. Bukanlah trip yang terbaik di Australia4. Abam2 lori pun tak boleh nak jalan.5. Kuali di jemur kemudian masak telur6. Pagar cair di Arizona7. Sangat panas telur pun dapat tatoo.8. Rasanya ini biasa jadi dekat sini jgk kan?9. Anjing ini kelihatan seperti dah cair10. Port baek untuk lepak11. Tidur sambil peluk aisComo eu queria estar agora pic.twitter.com/UXxGlqMnlT


— Manu (@manu_salm) September 23, 201812. Stering terlalu panas.13. Penghadang cahaya juga turut cair14. Si Manja pun tak tahan panas dah.15. OK..! Ini mungkin sedikit melampau.16. Sejuknyaa meow lepak atas aiskrim..Mana satu gambar yang paling menarik bagi anda? Kongsikan kepada kami di Kepala Paip.


Jangan lupa LIKE & Share.


 


The post Koleksi Gambar Panas Matahari Tak Pedulikan Sesiapa. appeared first on ~~~ Kepala Paip ~~~.


Norlida Ishak Shop