Expired : 18.06.18

Koleksi Watsons Cuti-cuti Pocotee and Friends, Apa Tu?

Sebut sahaja Watsons pasti ramai yang menantikan pelbagai promosi hebat dan menarik daripada mereka kan? Mana tidaknya, Watsons memang terkenal dengan produk-produk berjenama dan berkualiti yang boleh didapatkan dengan harga yang sangat wow! Bukan itu sahaja, Watsons juga sering mengadakan promosi setiap bulan untuk semua pelanggan setia mereka.


Antara promosi yang sinonim dengan Watsons semestinya promosi Purchase With Purchase atau PWP.


Apa tu PWP?








Promosi PWP ialah apabila anda perlu membeli barangan terpilih dengan sebarang nilai minimum untuk mendapatkan barangan lain yang tersenarai dengan harga yang jauh lebih murah dari harga asal. Menarik bukan? Dekat mana lagi anda boleh berjimat tetapi masih boleh dapatkan barang yang banyak dan berkualiti kalau bukan di Watsons.


Ahli-ahli Watsons mesti familiarlah dengan promosi PWP yang berbaloi ni!


Bulan November ini, Watson kembali lagi dengan promosi PWP yang akan membuatkan anda teruja. Tetapi kali ini sedikit berbeza. Kenapa? Watsons berkolabarasi bersama karakter komik yang comel dan lucu, Pocotee and Friends dengan mengeluarkan koleksi eksklusif mereka.


1


Jika sebelum ini, mereka berkolabarasi untuk produk penjagaan diri dalam saiz mini yang sesuai untuk dibawa melancong atau travel kit.


Kali ini, mereka ada keluarkan koleksi Watsons Cuti-cuti Pocotee and Friends yang eksklusif dan sangat comel. Untuk koleksi ini, Watsons mengeluarkan barangan, peralatan dan aksesori untuk anda bawa bersama ketika bercuti.

Antara barangan yang ada dalam koleksi ini ialah:


• Travel eye mask with eye gel pad

• Strecthable luggage cover

• Travel foldable bag

• 2 in 1 travel pillow

• Travel sling bag

• Luggage 21”


2


Koleksi Watsons Cuti-cuti Pocotee and Friends ni sangatlah comel dan praktikal sampaikan semua orang termasuk dari masa depan pun suka dan teringin untuk mendapatkannya. Kalau tak percaya cuba tengok video ni:


Nak dapatkan semua barangan dalam koleksi ni mudah je, anda hanya perlu berbelanja minimum RM50 dalam satu resit atau beli mana-mana barangan yang mengambil bahagian dan anda boleh dapatkan koleksi ini dengan harga diskaun sebanyak 50%.


3


Separuh dari harga asal tau, murahnya! Dekat mana lagi anda boleh dapatkan aksesori bercuti yang murah dan eksklusif macam ni kalau bukan di Watsons.


Apa tuggu lagi, serbu mana-mana cawangan Watsons yang terdekat dan jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi Watsons Cuti-cuti Pocotee and Friends ni. Kalau lambat nanti takut ada yang terlepas.


Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman rasmi Watsons dan bersedia untuk bercuti dengan koleksi Watsons Cuti-cuti Pocotee and Friends.


Norlida Ishak Shop