Expired : 18.06.18

[KUIZ] Tak Kisah Anda Kaki Internet Mana Satu, 30 Hari Internet Pantas Daripada RM15 Ini Pasti Mencukupi

Dunia sekarang ini, mana boleh kita nak hidup tanpa Internet kan? Nak tak nak memang tiap-tiap hari kita akan menggunakan Internet untuk mengetahui perkembangan terkini dunia, kemaskini akaun sosial dan sebagainya. Tapi capaian Internet tue mestilah Internet Pantas dengan harga yang berbaloi. Kalau lembap macam siput lepas tue harga pun mahal, memang sakit hati dibuatnya.


Sepanjang menjadi seorang pengguna Internet tegar, pernah ke anda tertanya-tanya anda jenis kaki Internet yang mana satu? Adakah anda seorang kaki game, kaki layan video online atau seorang kaki sosial media?


Mesti anda teringin nak tahu kan? Ha, silalah jawab kuiz mudah di bawah ini untuk mengetahuinya:-









PS: Kalau tak load quiz dekat bawah ni, korang boleh refresh je.








Ha  dah tahu dah anda kaki yang mana satu? Sekiranya anda seorang kaki tak boleh hidup tanpa Internet  sampai  menggeletar tangan dibuatnya jika sehari tak dapat “online” dan data Internet “prepaid” anda sering habis dalam sekelip mata sehingga asyik nak kena “topup je”, jangan risau sebab ada jalan penyelesaiannya. Digi Prepaid NEXT yang serba baharu memang sangat sesuai untuk anda!



Cuma RM15 sahaja






Dengan harga serendah RM15, anda sudah boleh memiliki pek permulaan Digi Prepaid NEXT yang menawarkan 30 Hari Internet Pantas dengan 2GB data Internet, 1GB Internet promosi dan paling best, boleh Kekal Bersosial menerusi Facebook, Twitter dan juga Instagram tanpa had.


Sesuai sangat untuk mereka yang suka berkongsi kehidupan seharian mereka macam dalam diari.


Sentiasa aktif






Tahukah anda tempoh sah akaun dan internet untuk akaun “prepaid” anda selama ini adalah berasingan? Maksudnya walaupun anda telah “topup” data Internet, anda tetap kena bayar untuk pastikan “line” anda tak kena potong. Pelik kan? Ha, dengan Digi Prepaid Next 30 Hari Internet Pantas ini, anda boleh memanjangkan tempoh sah akaun dan Internet anda dengan membeli plan yang mempunyai ciri Always Active. Keliru? Meh sini kami terangkan:-



Sebagai contoh, sekiranya akaun anda akan tamat tempoh esok dan anda pun melanggan plan “Monthly Active” hari ini, maka tempoh sah akaun anda akan disambung selama 30 hari serta tidak akan mati pada keesokan hari. Ini bermakna anda tak perlu melakukan “topup airtime” tambahan untuk memastikan akaun anda aktif. Lebih mudah, lebih selesa dan lebih sempoi untuk sentiasa berhubung. Mudah kan dengan Digi Prepaid Next 30 Hari Internet Pantas ini?


6 Pilihan Plan Yang Berbaloi


Jika anda memang mengetahui yang diri anda seorang kaki Internet yang “extreme”, bolehlah memilih plan “bigBonus RM70” yang merupakan salah satu daripada 6 plan Digi Prepaid Next 30 Hari Internet Pantas ini. Setiap plan yang ditawarkan ada kelebihan masing-masing. Jadi pilihlah mengikut kesesuaian dan penggunaan diri anda. Kalau dah pilih plan tetapi masih tak cukup data? Jangan risau dengan menggunakan  “Monthly Plan Booster” anda boleh “topup” data Internet Pantas pada harga yang amat berpatutan.


Contohnya bayar RM8 sahaja untuk dapatkan 6GB Internet. Memang terlebih berbaloi!




Tunggu apa lagi?


Ha, kalau selama ini anda tercari-cari plan “prepaid” yang terbaik untuk anda, maka jawapannya tak lain tak bukan adalah Digi Prepaid Next. Dengan 30 Hari Internet Pantas, Digi Prepaid Next ini memang banyak sangat kelebihan berbanding dengan pakej prepaid daripada syarikat telekomunikasi yang lain.


Itu belum kira pelbagai bonus dan ganjaran yang bakal diperolehi apabila anda menguruskan akaun anda menerusi applikasi MyDigi. Ada ekstra Internet sehingga 2GB, 10% kredit PERCUMA, percuma mata ganjaran 5GB bila “topup” RM30 dan macam-macam lagilah. Memang berbaloi-baloi.



Jadi tunggu apa lagi? Jom jadi sebahagian daripada Digi Prepaid Next hari ini juga. Maklumat lanjut layari laman rasmi Digi