Expired : 18.06.18

Lain Macam Je Pentas AJL Baby Pian.. Dah Macam Pelamin EL Faris

Pada tanggal 1 januari 2019 Elfira Loy, pelakon dan usahawan muda telah selamat diijabkabulkan dengan jejaka pilihannya Khairol Faris Anuar.


Elfira Loy yang mengikat tali pertunangan pada September lalu kini sah bergelar isteri kepada Faris yang merupakan pengurus besar di sebuah syarikat telekomunikasi terkemuka di ibu kota.


Dia juga sempat memuat naik foto terbaharu di laman instagram peribadinya dengan kapsyen “Syukur”.


Elfira yang pernah bertunang dengan penyanyi Sufian Suhaimi pada 6 Oktober 2017 bagaimanapun memutuskan ikatan itu pada 18 Februari 2018 diatas sebab-sebab peribadi.


Akibat daripada peristiwa itu dia turut menerima kecaman hebat dari netizen selepas dia mengumumkan pertunangannya bersama jejaka pilihannya yang baharu.


Rata-rata netizen menganggap ibu elfira penyebab utama pertunangan dia dan Sufian putus disekerat jalan kerana beranggapan sufian tidak mampu menjaga Elfira dengan baik dan memang tidak dijodohkan bersama.


Ucapan tahniah tidak putus-putus buat Elfira dan pasangan dari rakan-rakan artis yang turut gembira dengan perkahwinannya dan rata-rata mendoakan kebahagian untuk Elfira dan Faris.


Pelamin Elfira Loy Di Poolside Cyberview The Lodge


Image result for Pelamin el faris Poolside Cyberview The Lodge

Pentas AJL33 Sufian Suhaimi


Image may contain: one or more people and night

Kebetulan Atau Suratan?


Dalam pada itu, ada juga dikalangan peminat-peminatnya yang meluahkan rasa pelik terhadap pentas yang digunakan Sufian Suhaimi macam pelamin elfira loy.


Korang rasa sama x?


Video:Artikel by: the reviewer @ BD Winner


Norlida Ishak Shop