Expired : 18.06.18

“Lelaki Memang Cepat Move On Eh!” - Netizen Teruja Tengok Teman Lelaki Baru Sajat, Bandingkan Dengan Coach Yin




Azwa Rahman



Hiburan


“Lelaki Memang Cepat Move On Eh!” - Netizen Teruja Tengok Teman Lelaki Baru Sajat, Bandingkan Dengan Coach Yin
Usahawan kosmetik terkenal Nursajat mencuri perhatian wargamaya apabila tampil mesra bersama seorang jejaka berdarah campuran.
 
Menerusi laman sosial Twitter, seorang pengguna @aienyluluuu berkongsi dua foto paparan skrin yang diambil daripada Instagram jejaka tersebut.
 
“Lelaki memang cepat move on eh?” tanya pengguna tersebut beserta dua foto paparan skrin tersebut.

Lelaki memang cepat moveon eh ? pic.twitter.com/WLe5hPzDXg


— aieny (@aienyluluuu) January 28, 2020
Menerusi akaun Instagram jejaka yang dikenali dengan nama Jadooss, dia memuat naik dua keping foto bersama Nursajat beserta kapsyen yang romantik.
 
“Akan sentiasa ada alasan untuk tersenyum @nursajat23,” tulis jejaka tersebut di ruangan kapsyen.


 
Malah, Sajat sempat meninggalkan komen ‘my habibi’ pada foto mereka tersebut.
 
Hasil tinjauan Gempak di ruangan Twitter, foto mesra tersebut mengundang pelbagai reaksi wargamaya.
 
“Persoalannya, macam mana Sajat berinteraksi dengan habibi dia ni? Uhmm you know, what you know what I mean what I want to, you know,” tanya seorang wargamaya.
 
“Sajat pun dah couple, aku sampai sekarang single,” tulis seorang wargamaya.


“Eloknya teman lelaki baru Sajat. Macam mana la dia boleh dapat pengganti Coach Yin cepat sangat ni. Sweet kemain! Aku punyalah payah nak dapat BF baru,” kata seorang wargamaya.
 
“Tumpang tanya, yang mana satu lelaki?” usik seorang wargamaya.
 
Difahamkan Sajat telah memutuskan hubungannya bersama teman lelaki Coach Yin sehingga membuatkan jurulatih kecergasan itu memuat naik status sebagai single.