Expired : 18.06.18

Lepak Sambil Mengopi di McCafe!

Tak lengkap hari anda tanpa secawan kopi yang sempurna! Penggemar kopi pasti setuju hari anda pasti lebih gempak dengan secawan kopi setiap hari!
 
Meraikan kaki kopi sepanjang bulan Oktober ini, McCafe menawarkan tawaran gila-gila yang pasti mengembirakan hari anda.
 
Memperkenalkan McCafe Crazy Coffee Deals!

Setiap hari, McCafe menawarkan pelbagai pilihan menarik dengan harga yang berpatutan! Antara promosi yang anda boleh dapatkan di McCafe ialah 50% potongan untuk Latte, Cappuccino dan Iced Chocolate, termasuk lah aneka kek McCafe terbaharu dari Secret Recipe! Yang paling tiada tandingannya, RM1.99 sahaja untuk Iced Latte!

Kalau ingin juga enjoy McCafe Latte Ais dengan burger kegemaran anda, promosi bagi kombo tu pun ada jugak!

Muat turun app McDonald’s sekarang dan meneroka ‘Deals’ untuk dapatkan promosi baharu ini.   Terjah McCafe berhampiran anda untuk promosi kopi hebat ini bagi sepanjang bulan Oktober ni! Rugi betul kalau ketinggalan!
 
Mesti guna McDonald’s app untuk menebus tawaran ya!
 
Untuk sebarang maklumat tambahan, anda boleh melawati https://www.mcdonalds.com.my/mccafe
 


Norlida Ishak Shop