Expired : 18.06.18

Maream Esabel Rindu Daddy Ally Iskandar


(Tonton video penuh dibawah)



‘Rasa Macam Nak Lempang’ – Diminta Bersama Semula Dengan Ally Iskandar Demi Kebaikan Anak, Ini Respon Farah Lee



Setiap pasangan berkahwin pasti mengimpikan hubungan kekal hingga ke akhir hayat. Namun, ada juga pasangan yang melalui detik hitam apabila hubungan yang telah dibina gagal dipertengahan jalan. Ternyata bukan mudah untuk seseorang itu menerima semula pasangan mereka dek kerana detik hitam yang dilalui semasa berumah tangga.



Itulah luahan Farah Lee apabila ramai netizen menginginkan dia untuk kembali bersama pengacara, Ally Iskandar demi kebaikkan anak mereka. Farah melalui Instagramnya memberi tahu bukan mudah untuk mereka kembali semula kerana orang ramai tidak tahu tentang saat sukar yang telah dilaluinya semasa berkahwin.


Tak tahu apa yang dilaluinya


. Kadang boleh nampak, kita dididik lebih kepada suruh suruh suruh (ex: “Beratur, semua beratur. Ish beratur pun tak pandai ke.?”) instead of do it together (ex: “Ok jom kita beratur, beratur macam ni, kita kena beratur sebab…) — nampak tak beza.? Dan sedar atau tak, itu mempengaruhi karakter kita. Ramai orang kita reti suruh je, tak ramai yang sudi memahami. . Contoh, contoh la kan


Norlida Ishak Shop