Expired : 18.06.18

Mereka Sepatutnya Berkahwin Hari Ini Ramai Sebak Dengan Luahan Terbaru Atikah Suhaime

Pasangan selebriti Atikah Suhaime dan Awi Rafael yang sepatutnya melangsungkan pernikahan pade Ahad meluahkan perasaan mereka di laman Instagram.


Atikah memberitahu majlis tersebut boleh menjadi perkahwinan yang indah dengan hiasan serta rekaan yang dipilih oleh perancang majlis, Little Rizqculla dan ibunya.


Bagaimanapun, Atikah menganggap di4 boleh melihat suasana majlisnya hanya dalam mimpi dan kemudian bangun dalam keadaan bersedih.” Ia sepatutnya boleh menjadi perkahwinan yang indah pada hari ini. Hiasan dan rekaan yang dipilih oleh @littlerizqculla dan mama say4.


” Tapi say4 hanya boleh lihat ini dalam mimpi say4, berjalan sendirian ke pelamin putih dengan lampu dari pelamin 10 meter dan kemudian bangun dengan air mata,” katanya menerusi Instastory.


Atikah dan Awi mengejutkan ramai pihak apabila mengumumkan pembatalan majlis perkahwinan tiga hari sebelum majlis berlangsung iaitu pada hari ini.


Ini luahan terbaru Awi Rafael


Manakala menerusi Instagram Awi, dia mengucapkan terima kasih kepada ibunya yang menghadiahkan tempat untuk berehat dan mengenangkan fikiranny4.


Menurut Awi, di4 akan terus berusaha kuat untuk membanggakan ibuny4 dan mencuba lagi untuk membina keluarga di masa hadapan.


” Terima kasih Ibu, hadiahkan Awi tempat rehat untuk tenangkan fikiran. Tak sangka ibu dah simpan duit, khas untuk hadiah ini. Awak tahu say4 sudah cuba yang terbaik m4.


” Awi akan usaha lagi kuat untuk tetap banggakan you. Do4 dan restu ibnu nombor #1 untuk seorang anak lelaki.


” Insya-Allah kalau ada rezeki, Awi akan cuba lagi membina keluarga untuk mas4 depan Awi. Say4 janji pada awak ma,” kata Awi.


Dalam pada itu, Awi dan Atikah turut berterima kasih kepada semua pihak yang memberi sokongan dan doa buat mereka berdu4.


Kata Awi, mereka akan sentiasa positif dan cub4 untuk teruskan hidup dengan pengajaran yang dapat sepanjang tahun lalu.


” Awi dan juga @therealatikahsuhaime mengucapkan terima kasih kepada semua kerana beri sokongan dan doa kepada kami berdu4.


” Kami akan sentiasa positif d4n cuba teruskan hidup, dengan pengajaran yang kami berdua telah miliki sepanjang tahun lalu. Tanggungjawab sekarang harus ke keluarga masing- masing.


“Insya-Allah semua akan faham. Buat yang terbaik ok Atikah. Kami cuba yang terbaik yang mampu. Allah lebih mengetahui. Amin,” ujarny4.


Sebelum ini, Awi dan Atikah mengikat tali pertunangan pad4 17 Mac tahun lalu di kediaman wanita itu di Singapura.


Lihat video di bawahApa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.


Sumber : mstar / rimbabara


Norlida Ishak Shop