Expired : 18.06.18

nak blogwalking.. drop your blog/ web link! ehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Harini hari Sabtu, hujung minggu.. but for me weekdays and weekend just the same hahaha. Just do the same thing almost everyday. But aha! Memandangkan saya dah lama tak blogwalking, i chose this weekend to visit my blogger friends yang tersayang. Lebih lebih lagi my dear followers hehehe.

Minta maaf sangat sangat sebab dah lama tak blogwalking.

I know its not a job pun nak singgah blog orang lain, to read the entry, to drop the comment bagai. But i feel like a bit 'rude' and kinda not responsible, supportive to bloggers; terutamanya pada mereka yang selalu pergi blog ni.

Lagipun melawat blog orang lain adalah salah satu cara untuk naikkan semangat kita untuk update and boost our confidence to keep on writing entries at our blog tau. Selain tu, boleh mengeratkan ukhuwah sesama kita dalam dunia blogging ni.

Mungkin kita tak pernah bersua face to face, tapi ikatan persahabatan di alam maya ni.. moga dirahmati dan diberkati aamiin :)

For silent readers, thank you always tak jemu jemu visit blog pinky saya ni! I really appreciate that.
blogwalking
"old ways won't open new doors"
And bila dah lama tak blogwaking, saya pun tak tahu apa segmen/giveaway yang sedang berlangsung hahaha. Sebab tu rasa macam dah lamaaaaa sangat saya tak join any of them. Sorry for that juga.

Bukan tak nak support tapi yeah you know, my mood to update is tunggang terbalik. Kejap ada kejap takde haha. Somestimes i don't even know pun segmen, GA apa yang ada sebab dah lama tak 'keluar jenjalan' dari blog saya ni. Hee.

Okayy.. Put aside of that..Please just drop your link of blog/website, and inshaaAllah i will come to your blog! Or just komen je kat bawah apa apa, and I will click your profile and go to your beautiful blog hehehe.

Till next time, daa~ wassalam! :)
blogwalking
"keep going ~"