Expired : 18.06.18

Nak Tahu Kenapa Artis Popular Malaysia Yang Ramai Pengikut Di Instagram Guna Smartphone Ni?

Sebut sahaja pasal selfie ni semua orang memang kaki selfie kan? Lebih untung kalau anda seorang yang memang pandai bermain dengan kamera ni. Tapi zaman sekarang dah canggih, kalau tak mahir dengan ilmu fotografi pun takpe. Beli je telefon pintar yang memang sedia canggih dengan fungsi kamera yang hebat.



Ramai golongan artis dan selebriti sosial media sekarang memuat naik gambar selfie yang cantik dan jelas. Kebanyakan dari mereka menggunakan telefon pintar OPPO untuk dapatkan gambar yang lebih jelas dan bergaya. Malah Neelofa sekarang menggunakan telefon pintar OPPO F7.









Neelofa memang terkenal dengan kelebihannya yang pandai berselfie. Gaya selfie beliau juga menjadi ikutan remaja di luar sana yang begitu mengagumi kecantikan beliau. Tapi adakah Neelofa seorang yang memang mahir dengan fungsi kamera?


Ramai yang nak tahu apa rahsia kehebatan Neelofa dalam menghasilkan gambar selfie yang menarik kan? Tengok sahaja gambar-gambar beliau sepanjang Anugerah Meletop baru-baru ini. Semuanya cantik dan menawan! Sekarang inilah masanya untuk kami ‘bocorkan’ rahsia hebat Neelofa selama ini.




Umum mengetahui Neelofa merupakan pengguna setia telefon pintar OPPO beberapa tahun kebelakangan ini. Tak lama lagi, OPPO Malaysia akan melancarkan telefon pintar terbaru iaitu OPPO F7. OPPO F7 kini semakin hebat dengan fungsi kamera depan bersaiz 25MP, yang membolehkan selfie jelas dan sempurna.



Malah OPPO F7 juga ada A.I. Beauty 2.0 iaitu versi yang telah dinaik taraf dan berfungsi untuk mengecam 296 ciri-ciri wajah anda. Kini pengguna boleh mempunyai selfie yang kelihatan lebih professional dan cantik!


Apa yang lagi best, OPPO F7 juga ada fungsi AR Sticker! Jadi anda tak perlu download apps yang lain. AR sticker lebih menarik, kalau upload kat insta atau FB juga nampak menarik dan foto anda bakal mendapat ‘LIKE’ yang banyak!





OPPO F7 bakal dilancarkan pada 19 April ini dan acara pelancaran ini juga akan dimeriahkan lagi dengan kehadiran Duta OPPO, Neelofa. Jadi bagi OPPO Fans yang nak menangi OPPO F7 yang terbaru ini secara PERCUMA, ikuti Facebook LIVE pelancaran OPPO F7 di Facebook OPPO Malaysia.


Trendingkan hashtag #OPPOF7 dan #Capturetherealyou. Bagi pengguna yang sudah membuat pre-order OPPO F7, anda bakal dapat free gift yang menarik bernilai RM299 iaitu Bluetooth headset, ring holder untuk telefon dan bekas telefon.



Pada mereka yang berminat , masih belum terlambat memilikinya. Boleh membuat pesanan di Kedai Online OPPO . Selain itu, anda juga boleh membelinya di mana-mana Cawangan OPPO atau semak pusat jualan lain yang berdekatan dengan anda di SINI.


Untuk maklumat lanjut, layari Facebook OPPO Malaysia.


Norlida Ishak Shop