Expired : 18.06.18

Natasha Hudson Akui Sudah Bercerai Kali Keempat

Teka-teki mengenai status perkahwinan pelakon Natasha Hudson akhirnya terjawab apabila dia mengakui sudah bercerai dengan suaminya, Noor Nashriq Sekanor selepas setahun mendirikan rumah tangga. Namun, enggan memberitahu tarikh tepat mereka berpisah.


natasha hudson bercerai kali keempat


Bercerai kali keempat, Natasha berkata jalan perpisahan adalah yang terbaik kerana dia tidak mahu lagi terus hidup dalam kesengsaraan.


Ya, saya sudah bercerai dengan talak satu dan sepanjang melalui perkahwinan ini dipenuhi dengan penipuan dan permainan mental. Jadi, saya tinggalkan dia. Ia memerlukan keberanian untuk saya lakukannya. Saya perlu menyelamatkan diri daripada kesengsaraan dan pengorbanan.


natasha hudson sudah bercerai kali keempat


Mungkin saya jenis tak nak cerita semua kisah sila atau sedih mengenai perkahwinan saya secara umum, tapi ini adalah pengalaman yang teruk.


Terdahulu, kemelut rumah tangga Natasha mula menjadi bualan dan tanda tanya netizen selepas pelakon wanita itu seakan memberi bayangan sudah berpisah serta telah memadam semua foto suaminya di akaun Instagram.


Sumber Berita : mStar Online