Expired : 18.06.18

Netflix Tamatkan Siri ‘Daredevil’ Selepas 3 Musim

Ianya satu berita yang mengecewakan buat peminat setia siri Netflix, Daredevil di mana ianya ditamatkan selepas 3 musim bersiaran di saluran berkenaan.


Walaupun mendapat rating dan sambutan yang baik daripada penonton Netflix, Daredevil tidak berjaya menarik minat Netflix dan menerima nasib yang sama seperti siri Iron Fist dan Luke Cage yang terlebih dahulu ditamatkan oleh Netflix.I’m so sad that we won’t be continuing this story. Mostly I’ll miss seeing the friends I’ve made everyday. Thank you to every person who contributed to this series over the years. And to @erikoleson because of you we are going out on a high. @Daredevil #Daredevil pic.twitter.com/aVmXu1UwFu


— Deborah Ann Woll (@DeborahAnnWoll) November 30, 2018Namun langkah ini diambil Netflix mungkin berikutan Disney yang akan melancarkan siaran berbayar yang sama seperti Netflix, Disney+. Kemungkinan besar siri Daredevil ini nanti akan disambung di saluran Disney+ plus pula oleh Marvel.


Apa pun yang berlaku, peminat mahu pelakon Charlie Cox terus memegang watak Daredevil di masa akan datang sekiranya Disney mempunyai perancangan lanjut untuk Daredevil. Bertabahlah peminat Daredevil.


Norlida Ishak Shop