Expired : 18.06.18

Polis temui petunjuk baru kes kehilangan ketua jururawat


SUNGAI BULOH, 10 Ramadan 1440H, Rabu – Polis menemui petunjuk baharu berhubung kes kehilangan Ketua Jururawat Hospital Serdang, Siti Kharina Mohd Kamarudin, 40, yang dilaporkan hilang, sejak seminggu lalu.


Tanpa mendedahkan petunjuk baharu berkenaan, Ketua Polis Selangor, Datuk Noor Azam Jamaludin berkata, kes berkenaan masih dalam siasatan.


“Ya, kami memang ada temui petunjuk baharu kes ini (kes kehilangan Siti Kharina) tetapi saya tidak akan dedahkannya kerana ia boleh menganggu siasatan kes ini,” katanya, pada sidang media selepas melancarkan program rondaan cegah jenayah di Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Sungai Buloh, di sini.


Semalam, pihak pengurusan Hospital Serdang mengesahkan Siti Kharina yang dilaporkan hilang sebelum ini, dilihat kali terakhir di kawasan tempat letak kenderaan hospital itu pada Rabu lepas.


Siti Kharina dilihat memandu kereta Honda City berwarna putih.


Orang ramai yang mempunyai maklumat berkaitan untuk membantu mengesan Siti Kharina digesa agar menghubungi polis atau adik Siti Kharina, Siti Khairani Mohd Kamaruddin di talian 012-2587764. -Bernama


The post Polis temui petunjuk baru kes kehilangan ketua jururawat appeared first on Portal Islam dan Melayu | ISMAWeb.