Expired : 18.06.18

“Semoga ko mamp0s cepat kene langggar lori taik!”- Anak Be ngang Ayah Teruk Dibela sah Sekumpulan Pemuda Selepas Mereka Selesai ‘Jalankan Tanggungjawab’

Lepas satu-satu jen4yah yang berlaku, elok-elok negara kita dipandang tinggi sebab kemajuan dan keamanan yang dikecapi tak mustahil satu hari nanti semuanya itu akan hilang jika jen4yah tidak dapat ditangani.


Terbaru, perkongsian wanita ini, Intan Yusof di facebook mengenai ayahnya yang teruk dibela sah sekumpulan per0mpak semalam benar-benar menimbulkan persoalan , adakah Malaysia sudah tidak selamat?


Kau nak r0mpak situ kau r0mpak la tak payah la nak pvkul orang tua nie!



Siapa yang tak m4rah kalau lihat ayah yang dah dimamah usia, dibela sah sedemikian rupa. Dah lah mer0mpak, lepas itu pergi bela sah pakcik ni lagiElok digigit telinga per0mpak ni.


Intan kata kejadian berlaku kira-kira jam 1 pagi semalam dan waktu itu ayahnya sedang bekerja buat rondaan dengan menaiki motosikal di Warta, Bangi atau sekarang dikenali dengan nama KIPMALL Bandar Baru Bangi.


Lepas kene pvkul kat muka tu die terus jatuh motor, Orang tu pijak mungkin sebab..


Kejadian die malam tadi jam 1 lebih.


Abah tengah kerja tengah buat rondaan die kan kerja security warta. Lepas tu ade orang pvkul die dengan kayu ( Die cakap keras macam kayu sebab die tak nampak gelap) time die buat rondaan tu, Nasib baik die bawak motor tak laju.


Lepas kene pvkul kat muka tu die terus jatuh motor, Orang tu pijak mungkin sebab ade kesan tapak kasut org pijak kat badan, Abah tak sedar dah sebab tgn die menahan muka tu jari die bengkak tak boleh gerak sakit.


Lepas pvkul tu lah4nat tu lari naik tangga abah celik mata mcm nampak bayangan 3 orang pakai helmet semua.


Abah pitam separuh pengsan 10minit mcm tu kat prking B1 warta.


Dah sedar sikit abah merangkak naik tangga atas tempat kawan die jga kat belah atas.Tu yang kawan die call kitaorg bagi tau. Abah cakap kalau die tak naik tak tau jadi ape sebab d4rah keluar banyak.


Makin mel4mpau pulak kan penjen4yah zaman sekarang ini, tak mengira usia nak dih3ntamnya. Malah tak ada sifat perikemanusiaan langsung sampai dipijaknya pakcik itu.


Nasib baik Intan maklumkan yang ayahnya dah semakin pulih dari keced3raan lepas dipvkul per0mpak-per0mbak tu.


Abah dah pulih, dia pesan cakap TERIMA KASIH kat semua


Sumber : Facebook

Terima kasih yang mendoakan abah semua.


Alhamdullilah abah dah makin okey. Cuma badan je sakit sakit,Bengkak bengkak & Jari tak boleh gerak lagi.


Dah stabil tak der pitam pitam cuma malam tadi masih ada keluar d4rah sikit je lagi dekat hidung. Ovarall dah makin ok.


Suruh duduk wad tak nak degil, So kene pantau die dekat rumah docter bagi kebenaran. 

Kang berkeras pakse duduk hospital mau lari die kang macam dulu 
</div>
<script async src=
Norlida Ishak Shop