Expired : 18.06.18

Sharifah Zarina Luah Rasa Ber4ng dengan Sikap Salah Seorang Pelakon Baru Nak Up!

Penyanyi Sharifah Zarina ber4ng dengan sikap seorang pelakon baharu yang dikatakan cuba menghinanya


Penyanyi yang popular dengan lagu Langit Ke7 itu menyatakan yang pelakon baru itu meminta dirinya menjual akaun instagramnya kepada pelakon berkenaan.


Dengan sikap dan cara percakapan pelakon berkenaan, ia membuatkan zarina merasa terkilan dan ber4ng dengan sikapnya itu.


Pada mulanya, zarina beranggapan yang pelakon berkenaan dm nya untuk diminta ajar berkenaan cara untuk mendapatkan blue tick di instagram namun sebaliknya yang berlaku.


“Zaman sekarang. Gila blue tick pun ada. Pelakon baru nak up (diknon tak kenal pun sbrnya) level extra2 DM diknon ingatkan tanya minta ajar mcm na nak dptkan blue tick.”


“Gigihla cuba screenshot n ajar dia. Rupa2 last2 suruh diknon tolak ig kat dia. ”


“Banyak cantik perangai ko dik. Akak ni pun menunggu dekat nak 2 tahun kut baru dpt verified badge tu tau.”


“Cara mintak pun adoii mcm ko dah kenal akak ni berpurnama ja. Naiklah kerana bakat sendiri bukan bakat beli ok. ”


“Akak tak fofular mana pun dik tak payah lah ko hina cara halus. Apa ko ingat akak ni sengkek naww sampai sanggup nak jual ig.”


“Adoiii.. kerja nak senang tp usaha tak mau. Sabar dik ko muda lagi. Lama lagi bole berkarya dlm industri.”


“So byk lagi masa nak kumpul followers n dpt blue tick tu. Anyway bangga apa sangat dgn blue tick tu?”


“Yg ratus riban followers pun tak heran benda tu. Akak pun tak heran la blue tick tu sbrnya tp just cuba2 buat.”


“Sedar diri tak fofuler mana. Tp Alhamdulillah rezeki approved lah pulak.”


“Dik ko kena hafal tagline @meloditv3 ‘berdiri atas bakat sendiri’.. ”


“satu nasihat akk tulus dari hati ni drpd ko beli ig akak nan hado ni… baik ko spend kat skincare dik. Groom yrself. ”


“Jgn selekeh sgt. Malu lah artis kalau selebet. Takut penat ja beli ig org tp followers lari kang. Ok done kat bumi. Nak naik balik ke langit ke 7.. ”






Sementara itu, terdapat beberapa komen dari peminat-peminat berkenaan apa yang disiarkan Sharifah Zarina.






Sumber : Instagram Sharifah Zarina