Expired : 18.06.18

Siapa Sangka, Enot Turun Berkilo-Kilo, Makin Meletop. Allah Balas Dengan Kemanisan Kata Enot


Pelakon dan pelawak Enot mengimbau kembali foto beberapa tahun lalu di saat fizikalnya yang berbadan besar berbanding kini.


Enot yang juga pernah membintangi filem Baik Giler kini telah menarik nafas lega apabila dirinya kini sudah mencapai tahap yang memuaskan untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. 


“Teringat diri yg dulu. Agak payah menempuh dunia seni. Semua yg terjadi semua dgn izin Allah,Alhamdulilah


“Alhamdulilah segala kepahitan Allah bls blk dgn kemanisan..sngt2 manis! Alhamdulilah syukur TUYUS mngubah segala2 ya.. .
Aku semakin sihat, semakin ceria,semakin cntk,semakin TUYUS,semakin cerah,semakin meletop!! mmg x sangka akan secantik skrg! hahaha


“Kdg2 bngn tido pandang cermin ckp “serius are umur aku 41 tp muka aku helok sngt nih!! bdn x mcm dulu,tenaga kembali muda!” kdg2 gelak sorg2 mmg x percaya!! ni bkn saja2 kt reka tau! .


“Ni kenyataan yg kt mmg rasa sndiri! kt bangga dgn diri sndiri! lantak lah klu org nak kata aku syok sndiri ke? yg penting Allah tau bertapa aku bangga dgn diri aku sndiri! x tau nak ckp dia pnya happy n bersyukur tu.


“Sbb tu suruh korg order TUYUS ni bkn apa nk korg rasa sndiri kelebihan produk ni n rasa sendiri perasaan yg aku rasa BANGGA .
wei!!! gila 41 ko bergetah2 lg,muka flawless2 lg x nak ke??,” tulis Enot sambil disetakan video berdurasi lebih tiga minit di IG TV.




Tampil berkeyakinan dan memiliki bentuk badan yang diidamkan, Enot juga sering berkongsi gambar di Instagramnya.








Terdahulu, Enot atau nama penuhnya Aliza Abdullah menafikan menjalani prosedur menyedut lemak dan memotong usus seperti yang diperkatakan orang ramai.


Malah ketika itu, dia berjaya mengurangkan kira-kira 40 kilogram.


Video /Foto : Instagram Enot


Apa Kata Anda


Norlida Ishak Shop