Expired : 18.06.18

Ujian Psikologi: Matahari yang anda pilih akan menunjukkan ciri tersembunyi tentang keperibadian anda.

Berikut adalah ujian psikologi yang boleh anda cuba.


Gambar dibawah adalah jawapannya!1. Ciri keperibadian khas anda adalah  sentiasa positif dan sentiasa mencari jalan untuk memperbaiki diri anda. Anda tidak mudah mengalah. Anda juga seorang kawan yang hebat yang dapat menyokong orang tersayang anda dalam apa jua keadaan.


2. Terdapat dua perkara yang sangat penting untuk anda - ruang peribadi dan rasa hormat dari rakan-rakan dan orang tersayang. Lebih introvert, daripada extrovert, anda tidak jauh dari orang lain, dan hanya suka bersendirian. Anda mempunyai sifat-sifat yang baik seperti kejujuran dan kebaikan, dan anda selalu ada untuk rakan-rakan anda. Inilah sebabnya mengapa anda juga harus berhati-hati dengan orang yang menggunakan anda hanya untuk keuntungan mereka.


3. Anda pintar dan berani ketika dalam pengembaraan. Sangat jujur ​​dan telus, anda openminded. Anda adalah pemimpin semula jadi dan panduan kepada orang lain.


4. Ciri keperibadian anda adalah tenaga yang tidak berkesudahan. Anda sentiasa bersedia untuk menghadapi cabaran-cabaran baru.


5. Anda mempunyai keupayaan dan kesanggupan yang luar biasa untuk membantu orang lain menghadapi masalah mereka. Anda suka membantu orang yang memerlukan dan kadang-kadang ia mungkin kelihatan seperti anda mempunyai kompleks pahlawan - kerana siapa lagi yang akan menjadi lebih baik untuk menyelamatkan dunia daripada anda?


6. Orang yang memilih matahari ini umumnya gembira, orang yang menyukai keseronokan yang menikmati setiap detik kehidupan.


7. Anda mudah diilhami oleh matlamat baru dan jika anda mahukan impian utama anda menjadi kenyataan - anda perlu memikirkan mana yang paling penting untuk anda.


8. Kesabaran anda adalah dicemburui. Anda tidak mempunyai dendam dan anda tidak mudah tersinggung. Anda sangat matang, seseorang yang suka memikirkan perkara dan mengelakkan kesilapan.Norlida Ishak Shop