Expired : 18.06.18

[VIDEO] Pick Up Line Amyra Rosli Paling Win Dalam Sepahtu Reunion 2019.. Jom Gelak Ramai-Ramai!!!

Pastinya pada setiap hari Jumaat, rancangan Sepahtu Reunion Live akan sentiasa dinanti-nantikan oleh peminat kumpulan pelawak tersebut.


Ayat pickupline serta lawak Jep, Shuib, dan Rahim pastinya memecahkan tawa seisi keluarga. Artis popular seperti Mira Filzah dan Azar Azmi antara yang pernah muncul dalam rancangan hiburan tersebut.


Pickupline Azar dengan Jep antara popular!




Namun semalam, rancangan Sepahtu Reunion Live telah menjemput pelakon popular Amyra Rosli sebagai artis jemputan pada malam itu. Kehadiran Amyra Rosli telah menarik perhatian ramai yang terhibur melihat aksi bersahaja isteri kepada Amar Bahrin itu.


Kemunculan Amyra Rosli disifatkan sebagai artis jemputan paling menarik apabila berjaya memberikan pickupline paling santai kepada Sepahtu.


Video rakaman rancangan tersebut telah tular di Twitter, sehingga mendapat 17 ribu tanda suka (like) dan 29 ribu ulang kicau (retweet).


Biasa Sepahtu bagi pickupline, kali ini Amyra Rosli bagi!



 



Amyra Rosli ke tu? Bila masa dia jadi lawak macam ni!


Selepas menonton aksi Amyra Rosli di rancangan Sepahtu Reunion, rata-rata ramai yang terhibur melihat aksinya.


Ada yang tidak menyangka bahawa Amyra boleh melakonkan watak humor dengan baik, memandangnya sebelum ini pelakon drama Nur itu dikenali dengan watak yang berat.



Terdiam Shuib, selalu dia kenakan orang!



Apa yang Amar Bahrin buat kat Amyra, sampai jadi lawak macam ni!



Lagi komen win dr netzen :


Asri_Rahman@AsriRahman15.Amyra rosli ni mula2 aku kenal die dlu dh tau die jnis msok air…Dlu lek je die bahan sis shiela dlm ketuk2 ramadan..mmg tergelak aku tengok… Dh la muka sweet je,mmg cair tgk prangai jnis cmni..haha”


Ejak@aeizatazman.Wah smooth and natural gila bg pickup line. Seems like a good acting (although I donno how to actually rate a good acting). I stannn


Azim Kamaruzzaman@azim_kzaman.Kahkahkah!! Muka ala2 innocent je! Mcm xde perasaan.. tp dia pick up line, terkedu2 terbahak dibuatnya!!


Najihah@imansyuhadah97.”Awak dah lah rompak hati sy,sekarang awak nk rompak kedai daddy jgk” orang tgh kelam kabut tangkap pencuri dia sempat buat pick up line


Sumber : Twitter, Instagram Amyra Rosli via Media Online


Norlida Ishak Shop