Expired : 18.06.18

[VIDEO] Pohon Berusia 500 Tahun Ini Tumbang..Tengah Di Tebang Keluar Sesuatu Yang Sungguh Memeranjatkan, Astagfirullahalazim Pelik Betul!!!

Pohon Berusia 500 Tahun Ini Tumbang..Tengah Di Tebang Keluar Sesuatu Yang Sungguh Memeranjatkan, Astagfirullahalazim Pelik Betul!


Untuk terus menonton video yang viral dan menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..


Kejadian pelik dan mengejutkan semua warga setempat ini terjadi di indonesia bila pohon yang di kata kan berusia lebih dari 500 tahun tumbang.


Ketika warga beramai ramai memotong dan membelah batang nya ada satu kejadian pelik yang sempat membuat semua orang kebingungan dan penasaran ingin tahu.


Lumrah masyarakat kampung bila ada sesuatu yang agak pelik dan ganjil maka hebohlah dengan cerita cerita yang di kait kan dengan hal hal mistik.


Tidak terkecuali dengan apa yang terjadi dengan pohon berusia 500 tahun bila batangnya mengeluarkan sesuatu yang aneh seperti ini lantas saja warga setempat yang mengaitkan kejadian itu dengan sesuatu yang mistik. Berbagai bagai tafsiran dan cerita yang timbul berkenaan dengan alam mistik dan alam makhluk halus.


Cerita itu menjadi heboh hingga mengejutkan semua orang.


Jom kita tengok apa sebenarnya yang keluar dari batang pohon yang berusia 500 tahun ini dan saksikan apa sebenarnya yang terjadi.


Jangan lupa juga untuk share dengan kawan kawan anda semua video yang viral dan menarik ini sekurang kurangnya sebagai satu pengetahuan. Sila tonton video:Sumber : kakitapau


Pemilik Rumah Terkejut Besar, Rakaman cctv Perlihatkan Makhluk Aneh.. Sukar Dipercayai????Pemilik Rumah Terkejut Besar, Rakaman cctv Perlihatkan Makhluk Aneh.. Sukar Dipercayai????


Di dalam dunia ini wujud pelbagai jenis makhluk yang tidak terduga dan tak pernah terfikir oleh akal kita.Itu adalah ciptaan Tuhan yang sudah pasti berkehendak melakukan apa sahaja.Rasanya masih terlalu banyak makhluk ciptaan Tuhan yang mana kita sendiri masih belum pernah melihatnya di dunia ini.


Di dalam video kali ini kita diperlihatkan satu rakaman cctv di sebuah rumah yang memperlihatkan sesuatu yang pelik dan dapat di agak apakah makhluk itu sebenarnya.


Mungkinkah itu makhluk yang nyata atau pun ia adalah dari jenis makhluk yang ghaib? Sama sama kita saksikan dan buatlah penialaian sendiri.


Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.


Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini


Sila tonton video:sumber via ohgebang.com


Norlida Ishak Shop