Expired : 18.06.18

WOW!! MUNGKIN BERKESAN!! KALAU BABY DEGIL TAK NAK MAKAN!!

Ramai kanak-kanak enggan makan makanan tertentu dan biasanya ada alasan yang baik untuk kelakuan ini. Mungkin mereka tidak suka makanan, mereka bukan orang lapar atau mungkin mereka tidak mahu makan.
Dalam video itu, bapa cuba memberi makan kepada bayi tetapi bayi itu enggan makan. Dia cuba sekali lagi tetapi bayi itu masih menolaknya.Maka datanglah idea yang cerahnya. Dia meletakkan anak patung Pig di atas meja di hadapan bayi. Dia kemudian bertindak bahawa dia cuba memberi makan anak patung itu, tetapi anak patung itu menolak sehingga dia memukul anak patung itu. Kemudian dia melakukannya lagi, cuba memberi makan, menolak, memukul anak patung itu.
Kemudian dia kembali kepada bayinya, dia cuba memberi suapan kepadanya lagi. Sangat lucu bagaimana bayi itu menjawab. Dia makan makanan segera. Mungkin dia takut dia akan DIPUKUL oleh bapanya seperti anak patungnya. HAHA
Mungkin idea ayah ini hebat tetapi dalam kenyataannya, video ini hanya menunjukkan bentuk pengasuhan . Ia lucu tetapi ia bukan cara yang betul.


Norlida Ishak Shop