Expired : 18.06.18

‘Wow So Sweet’ Foto C1um Shila Hamzah Dengan Suami Dipuji Pasangan Paling Sweet

Ramai yang menganggap penyanyi yang menempa nama di China, Shila Amzahseorang isteri yang bertuah kerana sering terlihat dimanjakan oleh suaminya Haris Idraki Elias.Terbaru, Shila juga sempat berkongsi saat manis bersama suami tercinta di akaun Instagramnya dengan kapsyen luahan rasa rindu.


“I miss you dear husband. I miss you haris. I miss home.”- tulisnya


Justeru foto Shila memberi ciuman mesra kepada suami mereka mendapat pujian daripada netizen. Ramai yang komen mendoakan kebahagiaan mereka suami isteri kekal sehingga ke akhir hayat.Netizen Memuji Shila HamzahMengenai perkembangan terbaru, Shila baru sahaja melancarkan single terbaru nya yang berjudul ‘B0d0h’. Lagu tersebut juga merupakan sepenuhnya ciptaan Shila sendiri dan video lirik lagu tersebut sudah dimuatnaik di akaun YouTube Shila sejak dua hari yang lalu. Dah dengar ke belum?


Net1zen Sifatkan Lagu ‘B0d0h’ Sesuai Untuk Shila Amzah


Kasihan pula kami melihat nasib penyanyi Shila Amzah yang sering kali dikecam netizen. Namakan apa sahaja yang dilakukannya, pasti akan mengundang rasa tidak puas hati pada net1zen meskipun ianya sesuatu yang positif.


Lancar Single Berjudul ‘B0d0h’


Terbaru penyanyi ini baru sahaja melancarkan single terbaru nya yang berjudul ‘B0d0h’. Lagu tersebut juga merupakan sepenuhnya ciptaan Shila sendiri dan video lirik lagu tersebut sudah dimuatnaik di akaun YouTube Shila sejak dua hari yang lalu.


Menurut Shila, lagu ini dibuat khas untuk peminatnya yang sejak dari dahulu memberi sokongan dan semangat sejak dahulu lagi. Tambahnya lagi, akan ada lebih banyak lagu lagi untuk peminatnya tidak lama lagi.


Net1zen Tuju ‘B0d0h’ Untuk Shila


Seperti kenyataan kami diatas, ternyata single terbaharu ini juga membuatkan sesetengah netizen ‘panas’. Menerusi laman Twitter, terdapat segelintir daripada mereka yang menganggap ‘Bodoh’ ini sama seperti Shila. Selain daripada tajuknya yang dilihat seperti tidak sesuai, netizen juga mengandaikan lagu ini seperti ‘biasa-biasa’ sahaja.
Mungkin itu pandangan mereka, bagi kami yang sudah mendengar single ‘B0d0h’ ini, kami menyifatkan Shila seperti bijak menyusun bait lirik lagu ini dan tidak keterlaluan jika kami katakan ianya juga good marketing strategy! Semoga sukses Shila!


Sumber: Hangat.com


Norlida Ishak Shop